19 / 04 / 2024

cnr 51. AYMOD istanbul fuarı tarihleri

cnr 51. AYMOD istanbul fuarı tarihleri

CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen "51. İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı" (AYMOD) bugün kapılarını açtı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Türkiye'de 51. kez fuar düzenleyen başka bir sektör yok." dedi...

CNR Emlak Fuarı'nı 51 bin 261 kişi gezdi!

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarı, yerli ve yabancı 51 bin 261 kişi gezdi.

CNR Emlak Fuarı’nı 51 bin kişi gezdi!

Suudi Arabistan başta olmak üzere Orta Doğu ve Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuarı, yerli ve yabancı 51 bin 261 kişi gezdi. Fuar ülkede sağlanan güven ve istikrar ortamına bağlı olarak ziyaretçi rakamını yüzde 50 artırdı.

CNR Expo Fuar Merkezi'nde yangın!

Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nin trafo merkezinde çıkan yangın hasara neden oldu. Kısa sürede kontrol altına alınan yangınla ilgili CNR Holding de bir açıklama yaptı...

CNR Emlak Fuarı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla açıldı!

Sine Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenen "Emlak 2014 -Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı" ya da diğer adıyla "CNR Emlak Fuarı", Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla açıldı.

CNR Emlak 2014 Fuarı'nın tek villa projesi: BatıMahal!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirmeye hazırlandığı yeni projesi BatıMahal ile Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı'na katıldı. BatıMahal projesi 150 villadan oluşacak.

CNR Emlak 2014 Fuarı'na yabancı ilgisi büyük!

Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2014 fuarı başladı. Fuarda 200'ün üzerinde konut projesi görücüye çıktı. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 11-14 Eylül talihleri arasında düzenleniyor.

Emlak sektörünün devleri projelerini CNR'da görücüye çıkardı!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı "Emlak 2014-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", CNR EXPO'da başladı. Fuara geçen yıla oranla yabancı ilgisi yoğun oldu...

CNR Emlak 2014 Fuarı yabancıların akınına uğradı!

Yeşilköy’de yapılan CNR Emlak 2014 Fuarı dün kapılarını açtı. Yabancı yatırımcıların da yoğun ilgi gösterdiği fuara 6 bini yabancı olmak üzere 35 bin ziyaretçi bekleniyor. 250 firmanın katıldığı fuar pazar gününe kadar açık olacak

Tema İstanbul, CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Halkalı'daki karma proje Tema İstanbul, CNR Emlak Fuarı'nda yerini alıyor. Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje, 500 metrekarelik dev bir standda tanıtılacak...

Demir İnşaat 2 projesini CNR Emlak Fuarı'nda tanıtacak!

Demir İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda Demir Romance ve Demir La Vida projelerini tanıtıyor. Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, CNR Emlak Fuarı'nın Türk emlak sektörü için önemli bir fuar olduğuna dikkat çekti

Tema İstanbul CNR Emlak Fuarı'ndaki yerini aldı!

Tema İstanbul projesi, CNR Emlak Fuarı 'nda yerini alıyor. Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje, 500 metrekarelik dev bir standda tanıtılacak.

CNR Emlak 2014 Fuarı açıldı!

CNR Fuar merkezinde 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Emlak 2014 Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından gerçekleştirildi. CNR Emlak Fuarı, 14 Eylül 2014 Pazar gününe kadar açık olacak.

Yeşilköy CNR’daki mühür krizi çözüldü!

CNR Fuarcılık tarafından işletilen İDTM A.Ş.’ye ait Yeşilköy’deki fuar alanı, Bakırköy Belediyesi Zabıta ekiplerince yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle önce mühürlendi. Görüşmelerin ardından mühür söküldü.

cnr 51. AYMOD istanbul fuarı tarihleri Haberi

cnr 51. AYMOD istanbul fuarı tarihleri


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, ayakkabı sektörü temsilcilerinden 6. Bölge'ye yatırım yapmalarını istedi.


Yapılan açıklamaya göre, CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen "51. İstanbul Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı" (AYMOD) bugün kapılarını açtı. Açılışta konuşan Büyükekşi, fuarın 51. kez gerçekleştirildiğini anımsatarak, "Dile kolay... Türkiye'de 51. kez fuar düzenleyen başka bir sektör yok. Bu sektörün mensubu olmaktan gurur duyuyorum" dedi.


Ayakkabı sektörünün ilk çeyrekte yüzde 12 büyüdüğü bilgisini veren Büyükekşi, Türkiye genelinde ihracatın yüzde 6,5 arttığını, nisan ayında çift haneli bir artış beklediklerini dile getirdi.


Ayakkabı sektörü temsilcilerine 6. Bölge'ye yatırım yapmaları çağrısında bulunan Büyükekşi, "Daha fazla ihracat için katma değeri yüksek ürünler üretilmeli. Ar-Ge, inovasyon, markalaşma ve tasarım üzerine daha fazla çalışılmalı. Cumhuriyet'in yüzüncü yılında hedeflediğimiz 500 milyar dolar ihracata ancak böyle ulaşabiliriz"...