25 / 04 / 2024

Coca Cola Türkiye fabrikası

Coca Cola Türkiye fabrikası

1964 yılında İstanbul'da, Coca Cola'nın bin 916'ncı fabrikası üretime başlamış. Londra Asfaltı üzerinde Kadir Has, Kemal Has ve Behçet Türkmen'in teşebbüsleriyle faaliyet geçen fabrika, 12 milyon liraya mal olmuş.

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtıldı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme'nin uzun zamandır beklenen konsept telefonu Realme 10 Pro Coca-Cola Edition geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. İşte Qualcomm Snapdragon 695 yonga setine sahip telefonun detayları...

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Destek miktarı iki katına çıkarıldı! Türkiye'nin 81 ilinde başvuranların hesabına geri ödemesiz 50 bin lira yatırılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki üçüncü hibe programına başvurular başladı.

Bakanlık duyurdu! Ücretsiz verilecek!

Ticaret Bakanlığı, Coca-Cola Türkiye ile iş birliğiyle salgın döneminde bakkalların dijital dönüşümde daha etkin şekilde bulunabilmeleri ve  rekabet güçlerini artırabilmeleri amacıyla yeni bir proje hayata geçirdi.

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!

Türk işadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını 995 milyon dolar bedelle satın aldı… 

Coca-Cola, Gazze'de fabrika açtı!

Coca-Cola Şirketi ve Coca-Cola ürünlerinin Filistin’deki şişelemesini ve dağıtımını yapan National Beverage Company (NBC) 20 milyon dolarlık yatırım ile Filistin’deki 4'üncü fabrikasını Gazze’de açtı.

Coca-Cola Pakistan'da fabrika açtı!

2008'de 77 milyon dolarlık satın almayla Pakistan'a giren Coca-Cola İçecek, ülkedeki operasyonunu büyütüyor. Multan'da fabrika açan Tuncay Özilhan, "Pakistan'a yarım milyar $ yatırdık. Buna 200 milyon daha ekleyeceğiz" diye konuştu

Coca-Cola Gazze'de fabrika açıyor!

Gazze Şeridi'nde kurulacak ilk Coca Cola fabrikasının ekipmanları ithal edilmeye başlandı. İsrail'in onay vermesiyle, Ürdün'den yola çıkan ekipmanların 9 TIR yüklü ilk partisi bölgeye ulaştı.

1964 yılında İstanbul'da Coca Cola'nın fabrikası üretime başlamış!

1964 yılında İstanbul'da, Coca Cola'nın bin 916'ncı fabrikası üretime başlamış. Londra Asfaltı üzerinde Kadir Has, Kemal Has ve Behçet Türkmen'in teşebbüsleriyle faaliyet geçen fabrika, 12 milyon liraya mal olmuş.

Coca-Cola CEO'sundan ABD'li iş adamlarına çağrı!

Coca-Cola Üst Yöneticisi Muhtar Kent, ABD'li iş adamlarına Türkiye'ye yatırım yapma çağrısında bulunarak, "Amerikalı dostlarıma ve meslektaşlarıma, Türkiye'ye ve potansiyel Türk ortak ve tedarikçilere daha yakından bakmalarını tavsiye ederim" dedi.

Frigoglass, Türkiye'deki birimini kapatacak!

Frigoglass Türkiye'de bulunan birimini yıl sonuna kadar kapatacağını açıkladı. Coca-Cola Hellenic ve Heineken'in de tedarikçilerinden olan Frigoglass, müşterilerinin harcamaları kısmalarının ardından son iki yılda zarar açıklamıştı.

Coca Cola Türkiye fabrikası Haberi

Coca Cola Türkiye fabrikası



OTOMATİK cihazları vasıtasıyla şişelerine el değmeyen Coca Cola Fabrikası'nda şişeleme bölümü ile bu işi gözleri ile idare eden mühendis ve teknisyenler görülüyor.


Coca Cola'nın 1916'ncı fabrikası İstanbul'da dün istihsale başladı.


  Dünyanın 125 memleketindeki 1915 Coca Cola fabrikasına biri daha ilave edilmiş ve geçen ocak ayında Londra Asfaltı üzerinde ve Bakırköy kavşağında temeli atılan 1916'ncı fabrika, dün istihsale başlamıştır. Cumartesi günü 30 kamyonun şehir içinde yapacağı bir geçit merasiminden sonra, 60 kuruştan satılacak olan Coca Cola'ya imalat boyunca hiç el değmemektedir. Binadaki modern teçhizat arasında, yüksek süratli yıkama ve tamamıyla otomatik olarak çalışan şişeleme makineleri, bu işin en yüksek sıhhat...