19 / 04 / 2024

Coldwell Bankerin en iyi satış yapan temsilcileri

Coldwell Bankerin en iyi satış yapan temsilcileri

Dünyaca ünlü emlak şirketi Coldwell Banker' in 'en iyi satış yapan' temsilcileri Belek Calista Luxury Otel' de 'Coldwell Banker Kazananlar Kampı' nda bir araya geldi...

Türkiye'de lüks konut talebi her geçen gün artıyor!

Coldwell Banker Profesyonel Lüks Konut Uzmanı ve Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, "Türkiye’de lüks konuta olan talep her geçen gün artıyor." dedi. 

Gayrimenkul’ün ilk Emmy Ödülü’nü Coldwell Banker kazandı!

Gayrimenkul’de ilk ve tek Emmy Ödülü’nü dünyanın en köklü global gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker kazandı.

Coldwell Banker, Gaziantep'te 2 ofis açtı!

Dünyada 53 farklı ülkede 3 binden fazla ofisi, Türkiye'de ise 22 farklı şehirde 104 ofisi ile hizmet veren dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker'ın, Gaziantep'de de 3 BAY 1 ve 3 BAY 2 ismi ile iki farklı noktada ofisi açıldı.

Coldwell Banker'ın dünyada en fazla büyüyen ülkesi Türkiye!

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla büyüyen ülke merkezi oldu.

Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi başladı!

Dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın gayrimenkul danışmanlarına ve brokerlara yönelik düzenlediği en büyük organizasyon olan Coldwell Banker Türkiye 2016 Generation Blue Kongresi, görkemli bir açılış töreniyle başladı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye kadrosuna katıldı!

Gayrimenkul ve franchise geliştirme alanlarında dünyanın en başarılı uzmanları arasında gösterilen Kanadalı Eğitim ve Yönetim gurusu Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye kadrosuna dahil oldu.

Coldwell Banker Profesyonelleri Blue Enjoy 2015'te bir araya geldi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker Türkiye, Ege Bölgesi'nde bulunan tüm ofisleriyle 'Blue Enjoy 2015' organizasyonunda bir araya geldi.

Coldwell Banker Türkiye yeni ofisini Beylikdüzü'nde açtı!

İstanbul Beylikdüzü'nde faaliyete geçen Coldwell Banker Orion 2'nin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Coldwell Banker Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş katıldı..

En büyük tapu adet satışı 2014 yılında yapıldı!

Nisan 2013 tarihinden bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Türkiye'deki faaliyetleri ve önümüzdeki dönem hedeflerini düzenlediği toplantıda açıkladı.

Coldwell Banker inşaat sektörünü Antalya'da bir araya getirdi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Antalya'da bir araya getirdi. Blue Stars Ödülleri de Gen Blue 2015 kapsamında sahiplerini buldu.

Coldwell Banker Generation Blue 2015 Antalya'da düzenlenecek!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 13-14-15 Nisan tarihlerinde sektörün önde gelen isimlerini Antalya'da biraraya getiriyor.

Coldwell Banker Commercial, Spine Tower'ı tanıttı!

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.

Coldwell Bankerin en iyi satış yapan temsilcileri Haberi

Coldwell Bankerin en iyi satış yapan temsilcileri

Dünyaca ünlü emlak şirketi Coldwell Banker'in 'en iyi satış yapan' temsilcileri Belek Calista Luxury Otel'de 'Coldwell Banker Kazananlar Kampı'nda bir araya geldi.


Toplam 6 kıta 51 ülkede faaliyet gösteren ve ülkemizde de 6 yıl önce hizmet vermeye başlayan ABD merkezli emlak şirketi Coldvvell Banker'in satış temsilcileri Belek'te kampa girdi. Türkiye Başkanlığını Dr. Gökhan Taş'ın yaptığı Coldvvell Banker'ın en fazla satış yapan temsilcilerinin yenildiği 'Coldvvell Banker Kazananlar Kampı'na firmanın Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş da katıldı. Kampın açılışında konuşan Dr. Gökhan Taş. yaklaşık 6 yıl önce Türkiye'de de faaliyete başlayan Coldvvell Banker'in 9 olan ofis sayısını bir yıl içerisinde 17 ilde 55 ofise çıkardıklarını söyledi. 

Hem eğitim, hem ödül Bıınıı yanı sıra firma içi eğitim çalışmalarına da önem verdiklerini kaydeden Taş. 3...