23 / 04 / 2024

corbus metal 2014

corbus metal 2014

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Metal Gayrimenkul genel kurul kararları tescil edildi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararları tescil edildi...

Metal Gayrimenkul 2014 Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nı yayınladı!

Metal Gayrimenkul Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Metal Gayrimenkul Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve hazır bulunanlar listesini yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı!

Metal Gayrimenkul, Kamu Aydınlatma Platformu'nda olağan genel kurul toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı.

Metal Gayrimenkul A.Ş. faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. 2014 yılı faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla açıkladı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu şöyle...

Metal Gayrimenkul 2014'e ait gelir tablosunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki döneme ait olan ve Sermaye Piyasası mevzuatına uygun düzenlenmiş gelir tablosunu yayınladı.

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nimesay İnşaat Nakliyat Elektrik Metal Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Akasyalı Plastik Kimya İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasyalı Plastik Kimya İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Gergerli tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özferah İnşaat Metal Elektrik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Çamyar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

ÇNR İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Otomotiv Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇNR İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Otomotiv Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Kaçan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Corbus, çelikhane yatırımı ile 250 milyon dolar ciro hedefliyor!

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiryapan İnşaat Metal Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Demiryapan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Merdi İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdi İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Demiray tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

corbus metal 2014 Haberi

corbus metal 2014

Corbus Çelik Satış ve Satınalma Koordinatörü Metin Gülmez, pazarlama stratejileri ve yeni yatırımları sayesinde, 250 milyon doların üzerinde ciro hedeflediklerini vurguladı. Gülmez, "Dünyadaki ekonomik durgunluktan dolayı yaklaşık bir yıldır durdurduğumuz çelikhane yatırımına, bu yıl başlayıp, bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Çelikhane yatırımı için, gerekli tüm fizibilite çalışmalarım yaparak, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunda imzaya sunduklarım dile getiren Metin Gülmez,"ÇED raporumuzun alınması üe yatırımda inşaat ve diğer faaliyetlere başlayacağız. Bu yatırım üe kendi ihtiyacımız olan kütük demirinin 500 bin ton kısmım üretmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Gülmez, yatırım üe birlikte tesis değerini, 120 müyon dolar seviyelerinde öngördüklerine değinerek, 200 kişiye istihdam sağlamayı amaçladıklarının da altım çizdi. Söz konusu yatırımdaki temel amacın, artan rekabet koşulları içinde fabrikanın ihtiyacı olan hammaddeyi kendi kontrolleri...