28 / 03 / 2024

corbus metal hedefleri

corbus metal hedefleri

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Corbus, çelikhane yatırımı ile 250 milyon dolar ciro hedefliyor!

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Konak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

Turizmciler 2014 hedefleri konusunda karamsar!

Temmuz ayında yüzde 13.52 oranında artış gösteren turist sayısı, yeterli görülmedi. Sektör temsilcileri hem gelir hem turist sayısı olarak 2014 hedefleri konusunda karamsar olduklarını bildirdi...

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubatlar İnşaat Metal Elektrik ve Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Neşet Dağaşan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Oray, Hatice Büşra Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çiftci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Metal Yapı Konut-Karmen Yapı Küçükçekmece Blue Lake projesi!

Metal Yapı Konut-Karmen Yapı ortaklığında hayata geçirilecek olan Küçükçekmece Blue Lake projesi 778 daire ve 27 adet ticari birimden oluşuyor. Küçükçekmece Blue Lake projesi Küçükçekmece Gölü kenarında yükseliyor...

Karmen Yapı Metal Yapı Konut Küçükçekmece Blue Lake!

Karmen Yapı Metal Yapı Konut Küçükçekmece Blue Lake 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Satışlara henüz başlanmayan projenin detayları 1 ay içerisinde belli olacak...

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Tufan Löngez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fırat Kaya tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Esentepe Mah. Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon A2 Blok K:5 D:19 Kartal - İstanbul...

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mustafa Albayrak tarafından İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

corbus metal hedefleri Haberi

corbus metal hedefleri

Corbus Çelik Satış ve Satınalma Koordinatörü Metin Gülmez, pazarlama stratejileri ve yeni yatırımları sayesinde, 250 milyon doların üzerinde ciro hedeflediklerini vurguladı. Gülmez, "Dünyadaki ekonomik durgunluktan dolayı yaklaşık bir yıldır durdurduğumuz çelikhane yatırımına, bu yıl başlayıp, bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Çelikhane yatırımı için, gerekli tüm fizibilite çalışmalarım yaparak, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunda imzaya sunduklarım dile getiren Metin Gülmez,"ÇED raporumuzun alınması üe yatırımda inşaat ve diğer faaliyetlere başlayacağız. Bu yatırım üe kendi ihtiyacımız olan kütük demirinin 500 bin ton kısmım üretmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Gülmez, yatırım üe birlikte tesis değerini, 120 müyon dolar seviyelerinde öngördüklerine değinerek, 200 kişiye istihdam sağlamayı amaçladıklarının da altım çizdi. Söz konusu yatırımdaki temel amacın, artan rekabet koşulları içinde fabrikanın ihtiyacı olan hammaddeyi kendi kontrolleri...