29 / 03 / 2024

corbus metal metin gülmez

corbus metal metin gülmez

Corbus Metal, fabrikasında ihracat odaklı modernizasyon ve revizyon yatırımları yapıyor. Firma, yapacağı çelikhane yatırımıyla üretiminin en az yüzde 60'ını ihracata kanalize etmeyi planlayarak 250 milyon doların üzerinde ciro hedefliyor.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

Kabanlar İnşaat Metal Kimya Tekstil Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabanlar İnşaat Metal Kimya Tekstil Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Metin Şare tarafından kuruldu.

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Turan tarafından kuruldu.

Mt Altyapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Metal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Altyapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Metal Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Özmen tarafından kuruldu.

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kızıl tarafından kuruldu.

Nestor Metal Makina Elektrik Yapı Malzemeleri Ve Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Nestor Metal Makina Elektrik Yapı Malzemeleri Ve Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kıraç tarafından kuruldu. 

Kuzine İnşaat Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzine İnşaat Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Lermioğlu tarafından kuruldu.

Tercih Geri Dönüşüm Metal Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tercih Geri Dönüşüm Metal Hurda Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehşr'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyanık ve Metin Uyanı ortaklığında kuruldu. 

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Metin Gürhan tarafından Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tırcılar Nakliyat Orman Ürünleri Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Genç tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Walfee Emlak Danışmanlığı Nakliye Metal Tekstil İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walfee Emlak Danışmanlığı Nakliye Metal Tekstil İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

corbus metal metin gülmez Haberi

corbus metal metin gülmez

Corbus Çelik Satış ve Satınalma Koordinatörü Metin Gülmez, pazarlama stratejileri ve yeni yatırımları sayesinde, 250 milyon doların üzerinde ciro hedeflediklerini vurguladı. Gülmez, "Dünyadaki ekonomik durgunluktan dolayı yaklaşık bir yıldır durdurduğumuz çelikhane yatırımına, bu yıl başlayıp, bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Çelikhane yatırımı için, gerekli tüm fizibilite çalışmalarım yaparak, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunda imzaya sunduklarım dile getiren Metin Gülmez,"ÇED raporumuzun alınması üe yatırımda inşaat ve diğer faaliyetlere başlayacağız. Bu yatırım üe kendi ihtiyacımız olan kütük demirinin 500 bin ton kısmım üretmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Gülmez, yatırım üe birlikte tesis değerini, 120 müyon dolar seviyelerinde öngördüklerine değinerek, 200 kişiye istihdam sağlamayı amaçladıklarının da altım çizdi. Söz konusu yatırımdaki temel amacın, artan rekabet koşulları içinde fabrikanın ihtiyacı olan hammaddeyi kendi kontrolleri...