27 / 04 / 2024

Corinthians mezarlık mı yaptırıyor

Corinthians mezarlık mı yaptırıyor

Corinthians, 25 milyona varan taraftar kitlesi için ölümünden sonra futbolcularla yan yana yatmak isteyen 70 bin taraftar için mezarlık yaptırıyor. Mezar fiyatı, ünlü oyunculara yakınlığına göre 3 bin 240 dolara kadar çıkabilecek.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

Şile Kömürlük mezarlık alanına ilişkin imar planı askıda!

Şile İlçesi, Kömürlük Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ayazağa'da 160 dönüm orman mezarlık oldu!

Alışveriş merkezi, rezidans, köprü, havalimanı inşaatları derken İstanbul’un ormanlarına Mezarlıklar Müdürlüğü de el attı. Büyükşehir Belediyesi’ne başvurup Ayazağa’daki devlet ormanının mezarlık ilan edilmesini istedi

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Sinop'ta Kültür Merkezi hafriyat çalışmalarında antik mezarlık bulundu!

Sinop’ta kent merkezi Gelincik Mahallesi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığınca yapılması planlanan Kültür Merkezi inşaatı temel hafriyatının Sinop Müze Müdürlüğü uzmanlarınca denetimi sırasında Antik nekropol (mezarlık) izlerine rastlandı

Pendik Dolayoba Mezarlık imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik, Dolayoba Mahallesi 0/Mezarlık parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin ilanen askıya çıkarıldığını duyurdu. İşte o imar planı...

Mudanya Has Mahallesi'nde mera mezarlık mı olacak?

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Has Mahallesi’nde oturan vatandaşlar 2 bin 200 dönümlük köy merasının mezarlık olmasını istemiyor.

Eyüp Odayeri Mezarlık Altı imar planı 8 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Eyüp Odayeri Köyü - Mahallesi, Mezarlık Altı Mevkii, 1 pafta, 81 ve 82 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İmar planı, 7 Kasım 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.

Corinthians, 70 bin kişilik mezarlık inşa ettiriyor!

Corinthians, 25 milyona varan taraftar kitlesi için ölümünden sonra futbolcularla yan yana yatmak isteyen 70 bin taraftar için mezarlık yaptırıyor. Mezar fiyatı, ünlü oyunculara yakınlığına göre 3 bin 240 dolara kadar çıkabilecek.

Eskişehir Asri Mezarlık'a ulaşım güzergahı yenileniyor!

Seyitgazi Yolu üzerinde bulunan ve gidiş gelişlerde kimi zaman sorunlar yaşanan Asri Mezarlık’a ulaşmak artık daha kolay hale gelecek. Büyükşehir ekipleri, Asri Mezarlık için Seyitgazi Yolu dışında ikinci bir alternatif yol çalışmalarını tamamlamak üzere

Corinthians mezarlık mı yaptırıyor Haberi

Corinthians mezarlık mı yaptırıyor

Brezilya futbol kulübü Corinthians, sevdikleri futbolculara yakın gömülmek isteyen taraftarlar için bir mezarlık açacağını açıkladı.


Taraftarlar Sao Paolo yakınlarında yapılacak "Daima Corinthians" mezarlığındaki 70 bin parsel arasından kendilerine mezar yeri alabilecek.


Takımın efsane oyuncularından bazıları da burada toprağa verilecek.


Corinthians 25 milyon civarındaki taraftarıyla Brezilya'nın ikinci büyük taraftar tabanına sahip.


Sonsuza dek!


Projeden sorumlu şirketin yönetim kurulu başkanı Ricardo Polito'nun verdiği bilgilere göre, mezarlığın içinde ayrıca, toplantı ve etkinlikler için salonlar, bahçe düzenlemeleri, bir lokanta, gölet ve doğa koruma alanı da bulunacak.


Kendilerini "vefakarlar" diye adlandıran ama rakipleri tarafından "çılgın çete" diye bilinen Corinthians taraftarları böylece vefakarlıklarını sonsuza kadar sürdürme imkanına kavuşuyor.


Tabi bu imkana kavuşabilmek için biraz masraf yapmak gerekecek.


Bir mezarlık yerinin fiyatı, ünlü oyuncuların mezarlarına yakınlığı ve yerinin güzelliğine göre 1.870 ila 3.240 dolar...