23 / 04 / 2024

Çorlu Kayapark ne zaman teslim

Çorlu Kayapark ne zaman teslim

2 blok halinde yükselen Çorlu Kayapark satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Kartürk Yapı projesi olarak hayata geçirilen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Çorlu Kayapark daire fiyatları!

Teslimlerin 2014 yılının Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Çorlu Kayapark daire fiyatları metrekare bazında 1,600 TL'den başlıyor. Satışların devam ettiği projenin 4 bin 500 metrekaresi yeşil alana ait...

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Çorlu Doğanca Evi restore edildi!

Tekirdağ'ın kültür varlıklarını bugüne ve yarınlara kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da yer alan Doğanca Evi'ni restore etti.

Çorlu Otogarı'nın çıkışında başlatılan yol çalışmaları ne durumda?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu otogarı çıkışında bir yıl önce başlayan çalışmanın halen bitirilmemesi dikkat çekiyor. Bitmeyen çalışma, esnafın da halkın da tepkisine neden oluyor.

Çorlu Devlet Hastanesi'nin önüne sinyalize kavşak yapılıyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Sinyalize kavşak ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi önünde yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak” dedi.

Çorlu'da askeri lojman binalarının yıkımlarına başlandı!

Çorlu'da Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan askeri lojmanların yıkım çalışmaları sürüyor. Depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkıldığı öğrenilen askeri lojmanların yerine ne yapılacağı ise merak uyandırıyor.

Hilton Garden Inn Çorlu hizmete açıldı!

Hilton Worldwide'ın lüks ve uygun fiyatlı ödüllü otel markası Hilton Garden Inn, markanın dünya çapında 600'ü aşan portföyüne dahil olan Hilton Garden Inn Çorlu'yu hizmete açtı.

Çorlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Çorlu'da bulunan 133.299 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Çorlu Satış Memurluğu tarafından 20 Mayıs 2015 günü saat 09:00 ile 09:35 arası ihale ediliyor.

Tekirdağ Çorlu'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Çorlu'da bulunan 26.375 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Çorlu 1. İcra Dairesi tarafından 30 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkıyor.

Onur Market, gayrimenkul sektörüne girdi!

Gıda perakendesinde Onur Marketler ile dikkat çeken Özen Grup, İnaş Yapı markasıyla gayrimenkul sektörüne girdi. Venera Çorlu ile adım attığı gayrimenkul sektöründe, İstanbul'da da yeni yaşam alanlarına imza atmayı hedefliyor.

Çorlu Kayapark ne zaman teslim Haberi

Çorlu Kayapark ne zaman teslim

Dairelerin satış sürecine devam edilen Çorlu Kayapark satılık daire detayları öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede banka kredisi de kullanılıyor. 


Konutların teslimlerine 2014 yılının Ağustos ayı sonunda başlanması planlanan Kayapark Konakları Çorlu projesi, Kartürk Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Çorlu Kayapark satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin 4 bin 500 metrekaresi yeşil alan için ayrıldı. 



106 adet dairenin yer aldığı Tekirdağ Kayapark Konakları'nda; açık otopark, çocuk ebebeyn havuzu, çocuk oyun alanı, güvenlik birimi, kamera sistemi, diafon sistemi ve mutfak ankastre gibi sosyal olanaklar sunuluyor.  


Tekirdağ Çorlu Emlak Konut bölgesinde yaşama geçirilen Çorlu Kayapark satılık daire fiyatları metrekaresi 1,600 TL'den başlangıç gösteriyor.


Çorlu Kayapark Konakları iletişim

Telefon: 0282 685 48 20 /...