26 / 04 / 2024

çorum örencik köyü satılık arsa

çorum örencik köyü satılık arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çorum Merkez'de bulunan 30 tarla, ham toprak ve arsaları satışa çıkardı.

Çorum'da 2,5 milyon liraya Hitit köyü inşa edildi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilen Hitit köyünde turistler Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısına tanıklık ederken, ilçedeki kadınlar da ürettikleri el emeği ürünlerden satarak kazanç sağlayacak.

Çorum'da tarım arazilerinde yapılan izinsiz inşaatlar yıkılacak! 

Çorum'daki köy içleri ile tarım arazileri üzerinde bulunan izinsiz inşaatlar için yıkım kararı alındı. İl Özel İdaresi yıkımlara ilişkin hukuki süreçlerin devam ettiğini açıkladı..

TOKİ'den Çorum Osmancık'a 357 konut!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan TOKİ, Çorum Osmancık projesi için düğmeye bastı.

Çorum "Hitit köyü" projesi için imzalar atıldı!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek "Hitit köyü" için sözleşme imzalandı. Proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle inşa edilecek.

Çorum'a Hitit köyü inşa edilecek!

UNESCO'nun Dünya kültür mirası ve Dünya belleği listelerindeki tek antik şehir unvanına sahip Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek Hitit köyü ile 3 bin 500 yıl önceki yaşantı canlandırılacak.

Çorum Türkler Köyü Camii açıldı!

Çorum merkeze bağlı Türkler Köyünde yapımı tamamlanan köy camii, düzenlenen programla ibadete açıldı.

Dodurga'nın Alpagut Köyüne modern su deposu yapıldı!

Çorum’un Dodurga ilçesine bağlı Alpagut köyüne polietilen kaplamalı modern su deposu yapıldı.

Çorum-Osmancık Kırkdilim Geçişi hizmete açıldı!

Türkiye'nin en tehlikeli geçişlerinden biri olan Çorum-Osmancık yolundaki Kırkdilim Geçişi, 50 yıllık bir bekleyişin ardından 2011 yılında tamamlanarak hizmete açıldı.

Çorum Akkaya Köyü Cami ibadete açıldı!

Kargı ilçesine bağlı Akkaya Köyü’nde köy halkı tarafından yaptırılan cami dualarla ibadete açıldı.Cami açılışına Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Akkaya Köyü Muhtarı Bilal Sarı, Çorum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Urhan katıldı.

Atıl Köy Okulları projesiyle 3 ildeki metruk binalar onarıldı!

60 genç mimarın kurduğu Herkes İçin Mimarlık Derneği, köylerde mucizeler yaratıyor. Mimarlar Atıl Köy Okulları projesiyle Giresun, Ordu ve Çorum'da metruk binaları hayata döndürdü.

Sabri Başköy kimdir?

Çorum Valisi Sabri Başköy kimdir? Çorum Valisi Sabri Başköy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sabri Başköy, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Sabri Başköy..

Çorum'daki 300 yıllık Dikiciler arastası restore edilmeyi bekliyor!

Osmanlı döneminde Yonca Teşkilatı için kurulan Çorum'daki 300 yıllık dikiciler arastası, yok olmak üzere, dünyanın en küçük pasajı olduğu söylenen arasta yıllardır restore edilmeyi bekliyor...

Bolu Örencik Köyü'nde çıkan yangında 2 ev kül oldu!

Bolu'nun Örencik Köyü'nde çıkan yangında 2 ahşap ev, 2 odunluk, 2 samanlık ve 1 ahır yanarken, 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Vücutlarında yanıklar olan 3 büyükbaş hayvan ise kesildi....

çorum örencik köyü satılık arsa Haberi

çorum örencik köyü satılık arsa

1. Çorum Merkez'e bağlı Büyükgülücek Köyü'nde 3 bin 445 metrekare ham toprak satılacak. Tahmini bedeli 7 bin 500 YTL olan geçici teminatı bin 500 YTL olarak belirlendi. İhale, 9 Nisan 2008 saat 09.10'da yapılacak.


2. Çorum Merkez'e bağlı Örencik Köyü'nde 9 bin 176 metrekare tarlanın satışı gerçekleştirilecek. 9 Nisan 2008 saat 14.20'de yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 4 bin 600 YTL, tarladan 920 YTL geçici teminat bedeli alınacak.


3. Çorum Merkez'e bağlı Kalehisar Köyü'nde 10 bin 870 metrekare tarla satışa çıkarıldı. 9 Nisan 2008...