29 / 03 / 2024

Crystal Hotels hedefleri 2015

Crystal Hotels hedefleri 2015

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Titanic Hotels Bodrum açıldı!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Crystal Lagoons gayrimenkulde kuralları yeniden yazıyor!

Dünya çapındaki konut ve turizm odaklı gayrimenkul projelerine sunduğu olanaklar sayesinde projelerin kârlılığını artıran Crystal Lagoons, gayrimenkul sektöründe kuralları yeniden yazıyor.

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Choice Hotels Kahramanmaraş'ta açıldı!

Choice Hotels International, Türkiye’deki ikinci otelini Kahramanmaraş’ta açtı. Choice Hotels, Clarion Hotel Kahramanmaraş’ın açılışını dün gerçekleştirdi.

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Crystal Hotels hedefleri 2015 Haberi

Crystal Hotels hedefleri 2015

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş, 14 otelin genel müdürü ve merkez yönetimin katılımı ile Antalya Kemer Beldibi'nde yer alan Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA otelinde gerçekleştirdi. 


Türkiye'nin en güzel tatil destinasyonlarında 14 oteli ile misafirlerini ağırlayan Crystal Hotels grubu yöneticileri, 2014 yılsonu hedeflerini başarı ile gerçekleştirdiklerini açıkladı. 2014 yılında hizmete giren Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA oteli ile birlikte yatak kapasitesini 19 bin 200'e yükselten grup, 14 otelin 2014 yılına dair yapılan otel planlamalarını, bölgelerine göre verimlilik, doluluk ve memnuniyet oranları ile değerlendirdi. Bir önceki yıla oranla yüzde 25 büyüyen ve istihdam sayısını 5 bin 900'e çıkaran Crystal Hotels grubu hedeflenen ciro ve kişi başı gelir...