28 / 03 / 2024

Crystal Hotels toplantı

Crystal Hotels toplantı

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

Myc Partners Lux Resorts basın toplantısı 13 Ocak'ta!

Uluslararası basının canlı olarak izleyip soruları ile katılım sağlayacağı, MYC PARTNERS - LUX* RESORTS & HOTELS basın toplantısı 13 Ocak Çarşamba gübü gerçekleşecek.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Otel çalışanları yaz sezonuna hazırlandı!

TURİZM sezonu yaklaşırken yoğun iş temposuna hazırlık amaçlı eğitim çalışmalarına hız veren Crystal Hotels Grubu, yönetici kadrolarında çalışanlar için Crystal Pariso Otel'de motivasyon toplantıları düzenledi.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Crystal Hotels 2014 yılı hedeflerine ulaştı!

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Kilit Grubu Amara Dolce Vita için pazarlık masasında!

Turizm sektörünün önde gelen şirketlerinden Kilit Şirketler Grubu bünyesine yeni bir lüks otel daha eklemek için harekete geçti. Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, oteli almak için Alexander Sinigibskiy ile pazarlık yapıyor.

Crystal Hotels, 'Nirvana' ile otel zincirine en çevreci halkayı ekliyor!

Crystal Hotels'in Nisan ayında ilk misafirlerini kabul edeceği Beldibi'ndeki oteli Nirvana her açıdan A Plus. Enerjisini topraktan alacağı bir sistem kuran ve ağaçlandırma çalışmaları yapan otel, Kültür ve Turizm Bakanlığından da 'yeşil yıldız' aldı.

Crystal Hotels, Nirvana ile otel zincirine en çevreci halkayı ekleyecek!

Crystal Hotels, 'Nirvana’ ile otel zincirine en çevreci halkayı ekleyecek. Toprağın doğal ısısından enerji üretilerek Türkiye’de bir ilke imza atılan otelde, A Plus sınıfı enerji tasarrufu sağlayan klimalar kullanılacak

Nirvana Lgoon Villas Suites and SPA, Nisan'da açılıyor!

Crystal Hotels zincirinin son halkası Nirvana, Maldivler' den esinlendi. Nisan'da acçlacak otel, VIP hizmet verecek. Butler, özel yiyecek-içecek ve havaalanında hızlı geçiş gibi hizmetler olacak.

Crystal Hotels toplantı Haberi

Crystal Hotels toplantı

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş, 14 otelin genel müdürü ve merkez yönetimin katılımı ile Antalya Kemer Beldibi'nde yer alan Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA otelinde gerçekleştirdi. 


Türkiye'nin en güzel tatil destinasyonlarında 14 oteli ile misafirlerini ağırlayan Crystal Hotels grubu yöneticileri, 2014 yılsonu hedeflerini başarı ile gerçekleştirdiklerini açıkladı. 2014 yılında hizmete giren Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA oteli ile birlikte yatak kapasitesini 19 bin 200'e yükselten grup, 14 otelin 2014 yılına dair yapılan otel planlamalarını, bölgelerine göre verimlilik, doluluk ve memnuniyet oranları ile değerlendirdi. Bir önceki yıla oranla yüzde 25 büyüyen ve istihdam sayısını 5 bin 900'e çıkaran Crystal Hotels grubu hedeflenen ciro ve kişi başı gelir...