20 / 04 / 2024

Crystal Hotels yıl sonu toplantısı

Crystal Hotels yıl sonu toplantısı

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

İşte 2060 yılının akıllı otellerinin 13 özelliği!

Hotels.com, ünlü fütürist Dr. James Canton ile gelecekte otellerin nasıl olacağını araştırdı. İşte ağzınızı açık bırakacak özellikleriyle 2060 yılının akıllı otelleri…

Titanic Hotels Karadeniz'de ilk otelini bu yıl açacak!

55 milyon euroluk yatırımla golf turizmine giren Titanic Grubu, uluslararası bir zincir olmayı hedefliyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Aygün, "Anadolu'da franchise vermeye başlayacağız. Karadeniz'de ilk otelimizi bu yıl açıyoruz" dedi

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

2005 yılında Maritim Hotels Grubu, Galataport ve Haydarpaşa'ya talip olmuş!

2005 yılında Alman Maritim Hotels Grubu, Salıpazarı'nda gerçekleştirilecek Galataport Projesi'nde ve Haydarpaşa'da 5 yıldızlı iş oteli ve kongre merkezi yapımı ile ilgili projelere talip olmuş.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos bu yıl 60 otel açacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, ITB yılını değerlendirerek, Dünya çapında yeni RİXOS Hotels olarak 2014 yılında Dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydetti.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Crystal Hotels 2014 yılı hedeflerine ulaştı!

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO' su Umman Çetinbaş, 2014 yılı hedeflerine ulaştıklarının altını çizdi...

Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak!

Antalya'da oteller zinciri olan Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak. Anyalya kent merkezinde Dedeman'dan aldığı oteli Barut Akra olarak açan Barut Hotels'in otel sayısı 11'e çıktı.

Crystal Hotels yıl sonu toplantısı Haberi

Crystal Hotels yıl sonu toplantısı

Crystal Hotels grubu 2014 yılsonu değerlendirme toplantısını, Crystal Hotels Yönetim Kurulu üyeleri, Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş, 14 otelin genel müdürü ve merkez yönetimin katılımı ile Antalya Kemer Beldibi'nde yer alan Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA otelinde gerçekleştirdi. 


Türkiye'nin en güzel tatil destinasyonlarında 14 oteli ile misafirlerini ağırlayan Crystal Hotels grubu yöneticileri, 2014 yılsonu hedeflerini başarı ile gerçekleştirdiklerini açıkladı. 2014 yılında hizmete giren Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA oteli ile birlikte yatak kapasitesini 19 bin 200'e yükselten grup, 14 otelin 2014 yılına dair yapılan otel planlamalarını, bölgelerine göre verimlilik, doluluk ve memnuniyet oranları ile değerlendirdi. Bir önceki yıla oranla yüzde 25 büyüyen ve istihdam sayısını 5 bin 900'e çıkaran Crystal Hotels grubu hedeflenen ciro ve kişi başı gelir...