25 / 04 / 2024

Daha güzel mutfaklar

Daha güzel mutfaklar

Koçtaş’ta mutfağınız için her zevke hitap edecek ürün çeşitliliğinin yanı sıra; boyanabilir veya suya dayanıklı duvar kağıdı seçenekleriyle, mutfağınızda istediğiniz tarzı yaratmanız her zamankinden kolay.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Aile Bakanlığı ödemesi tamam ama bu da çok güzel! Aylık 5.137 TL nakit hesabınıza yatıyor

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan çok sayıda vatandaş var. Vatandaşlar destek ödemelerinin yanı sıra devlet tarafından sağlanan diğer imkanları da merak ediyor. Devlet tarafından sağlanan çok güzel bir imkan daha var. İşte detaylar...

Türkiye'de en güzel araziler AVM'lere çevriliyor!

Türkiye ekonomisiyle ilgili konuşan Prof. Dr. Emre Alkin “Türkiye’nin üretmekle ilgili sorunu yok. Türkiye’nin üretmekten bıkmış insanları var. En güzel arazileri AVM’lere çevirelim, daha fazla para kazanalım düşüncesiyle ve inşaat furyasıyla insanları sanayiden soğuttuk” diye konuştu.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Hedefimiz 6 milyon vatandaşımızı daha güvenli yapılara taşımak!

Geleceğin Yapıları Geleceğin Şehirleri Fuar ve Zirvesi'nde konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, "Hedefimiz 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı daha güvenli ve güzel yapılara taşımaktır" dedi.

Ergün Turan: Daha güvenli yapılar için çaba harcıyoruz!

Sabah Gazetesi tarafından Bursa’da düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda konuşan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, vatandaşların güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak çaba harcadıklarını söyledi.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Al Shmaa ve Al Obaıdy ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Bursa'da kentsel dönüşüme güzel örnekler oluştu!

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır "İMSİAD özellikle yaptığı çalışmalarla kentsel dönüşüm konusunda farkındalık oluşturdu. Bursa'da yavaş yavaş kentsel dönüşüm konusunda güzel örnekler oluşmaya başladı." dedi.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Daha güzel mutfaklar Haberi

Daha güzel mutfaklar

Koçtaş, mutfağınız için yepyeni seçenekleri en iyi fiyatlarla beğeninize sunuyor. Duvar kağıtlarından, rengarenk ve eğlenceli saklama kutuları ve çöp kutularına, duvar raflarından dekoratif saatlere kadar yüzlerce yeni fonksiyonel ve dekoratif ürün ile küçük dokunuşlarla mutfağınızı güzelleştirebilir ya da baştan aşağı yenileyebilirsiniz.


Koçtaş’ta mutfağınız için her zevke hitap edecek ürün çeşitliliğinin yanı sıra; boyanabilir veya suya dayanıklı duvar kağıdı seçenekleriyle, mutfağınızda istediğiniz tarzı yaratmanız her zamankinden kolay.


Renkli ve eğlenceli mutfaklar ve daha fazlası için, Koçtaş mağazasına uğrayabilir; ya da, Koçtaş’ın müşteri hizmetleri numarası, mobil uygulaması veya internet mağazasıyla, kolay alışverişin tadını...