28 / 03 / 2024

DAP Taksim Petek satılık

DAP Taksim Petek satılık

5 yıldır ürettiği konut- ofis- ticari alan ve karma projeleri ile dikkatleri üzerinde toplayan DAP Yapı, İstanbul'un her iki yakasında da yatırımcılarına kazandıracak konseptler geliştiriyor.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Petek Residence Taksim son fiyat listesi!

1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Petek Residence projesinde rezidans daire, dükkan ve ofislerden oluşuyor. Proje İstanbul Taksim'de inşa edildi...

Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Rezidans projesinde anahtar teslimler başladı. İşte Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları...

Taksim Petek Residence Dapyapı fiyatları 2017!

Petek Residence projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirildi. 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunulan projede konut, dükkan ve ofisler yer alıyor...

Taksim Petek Residence satılık!

Anahtar teslimlerin başladığı Taksim Petek Residence satılık daire fiyatları 1 milyon 36 bin dolardan başlıyor. Projede 112 rezidans, 5 dükkan ve 15 ofis yer alıyor.

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Taksim Petek Residence'ta kişiye özel ödeme planı!

DAP Yapı’nın konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan lüks projesi Petek Residence için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

Taksim Petek Residence'da 50 ay vade avantajı!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Residence projesi 3 bin metrekare arazide Taksim'de inşa ediliyor. Projede 50 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuluyor.

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Taksim Petek Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Taksim Petek Residence'dan bal gibi fırsat!

Taksim Petek Residence projesi DAP Yapı imzasıyla Taksim'de hayata geçiriliyor. Projede 112 daire, 15 ofis ve 5 dükkan yer alıyor. Petek Residence'da daire fiyatları 694 bin dolardan başlıyor.

Dap Yapı Taksim Petek Residence'ta ramazan fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Residence projesi, bu eşsiz projeden ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan Kampanyası ile buluşturuyor.

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası!

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası kapsamında 72 aya kadar sıfır faizle taksit fırsatı sunuluyor. Dap Yapı projesi Taksim Petek Residence'ta teslimler hemen yapılıyor...

DAP Taksim Petek satılık Haberi

DAP Taksim Petek satılık

5 yıldır ürettiği konut- ofis- ticari alan ve karma projeleri ile dikkatleri üzerinde toplayan DAP Yapı, İstanbul'un her iki yakasında da yatırımcılarına kazandıracak konseptler geliştiriyor. 


 DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal'da Emlak Konut GYO ile geliştirdikleri İSTMarina projesinin global ölçekte ilgi görmesinden oldukça memnun. Yılmaz, bugünlerde ekibiyle 2015'in ilk çeyreğinde İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Taksim'de yükselecek yıldız projesine kafa yoruyor. Bal peteği gibi farklı bir konseptte geliştirilecek rezidans projesi için titiz bir hazırlık içine giren Yılmaz, şehir merkezindeki fabrika arazilerini alıp üzerine ofis gibi ticari gayrimenkul projeleri geliştirme yönündeki girişimlerine devam edecek. 


Yeni...