25 / 04 / 2024

dap vadisi indirim

dap vadisi indirim

Bugün Çırağan Sarayı'nda basınla bir araya gelen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm projesi olarak satışa sundukları Dap Vadisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 15 indirim ve 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Düşler Vadisi 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışta! 

Düşler Vadisi Riva 3. Etap yüzde 15 indirim 36 ay vadeyle satışa çıktı. Projede doğayla iç içe yaşam konsepti sunuluyor...

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

Dap Yapı konutta yüzde 20 indirim kampanyasını destekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen tüm saygın markalarının çatı dernekleri olan KONUTDER, GYODER ve INDER’in açıkladığı kampanya’ya ilişkin DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz açıklamalarda bulundu. 

Dap İzmir Ebru Gündeş konseri ile tanıtıldı!

DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Dün Ebru Gündeş'in konseri ile tanıtımı yapılan DAP Yapı İzmir projesi yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunuldu.

DAP İzmir yüzde 50 indirim avantajıyla satışta!

DAP İzmir yüzde 50 indirim avantajıyla satışa sunuluyor. 450 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen DAP İzmir'de fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.  

Dap Yapı İzmir ödeme seçenekleri!

Dap Yapı İzmir projesi iki blok olarak hayata geçirildi. Peşin ödeme yapıldığında yüzde 8 indirim imkanı sunulan Dap Yapı İzmir projesinde vade farksız ödeme imkanı bulunuyor...

DAP Yapı İzmir projesini çadırda satıyor!

DAP Yapı İzmir projesini çadırda satıyor. DAP İzmir daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 8 indirim fırsatı sunuluyor.

dap vadisi indirim Haberi

dap vadisi indirim

İstanbul Marina ve Vazo Kule projelerini hayata geçiren Dap Yapı, Dap Vadisi projesini bugün Çırağan Sarayı'nda basına tanıttı. 


Dap Vadisi projesi  İstanbul'un yükselen bölgelerinden biri olan Çağlayan bölgesinde yükseliyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.



40 bin metrekare alanda iki bağımsız bölümden oluşan Dap Vadisi projesinde toplam 932 ofis bulunuyor. Projede 400 ofis satışa açıldı.


Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, S ofis ve Bumerang Ofis projeleriyle Dap Vadisi'ne dönüştüren Dap Yapı bölgenin kentsel dönüşümüne katkı sağlıyor.


Dap Vadisi projesinde yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede çeşitli mağazalar, restaurantlar ve cafeler yer alıyor. 



Piyasanın yüzde 50'si altında fiyatlar!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı...