19 / 04 / 2024

Dap Vadisi kağıthane

Dap Vadisi kağıthane

Dap Vadisi Kağıthane projesinde çeşitli imkanlar sunuluyor. Fiyatların 193 bin TL'den başladığı projede ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. Projede 400 adet ofis satışa sunuldu.

Dap Vadisi nedir?

Dap Vadisi projesi, Dap Yapı imzası ile Kağıthane - Çağlayan' da hayata geçiriliyor. Proje 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Dap Vadisi nedir?

Dap Vadisi fiyat listesi!

Dap Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşitli hizmetlerin sunulduğu proje, Kağıthane'de Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje hizmete sunduğu bedava ofis sistemiyle satışa sunuldu.

Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi projesinin satış süresi başladı. İçerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındıran proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi satışa çıktı!

Dap Vadisi satışa çıktı. Dap Yapı bünyesinde ödemelerin yapılabildiği projede lansman öncesi yüzde 40 fiyat avantajı sunuluyor. Proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor.

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.

Kağıthane Flatofis Cendere!

Kağıthane Flatofis Cendere projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor. 8 kat şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi!

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi Cendere Vadisi üzerinde inşa ediliyor. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirilen projede yer alan ofisler müstakil kullanıma uygun bir mimariye sahip.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi'nde metrekaresi 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde geri sayım başladı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

DAP Vadisi'nde 3 ofis binasının inşaatı tamamlandı!

Kağıthane'nin Çağlayan bölgesini Dap Vadisi olarak ilan eden Dap Yapı, bölgeye içinde 932 adet A plus ofisin olduğu 6 projeyi götürdü. Projede 3 ofisin inşaatı bitti...

Dap Vadisi kağıthane Haberi

Dap Vadisi kağıthane

Dap Vadisi Kağıthane projesi 40 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 932 bağımsız birimden meydana gelen proje, Dap Yapı imzası ile Çağlayan'da inşa ediliyor


Dap Vadisi Kağıthane projesinde alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis satışa sunuluyor. Projedeki ofisler 193 bin TL'den satılıyor. 


Dap Vadisi Kağıthane projesi içerisinde kuru temizlemeden, kuaför, terzi, 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti mevcut. 


Dap Vadisi Kağıthane  projesinin içerisinde Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis mevcut. Projede yer alan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. 


Dap Vadisi Kağıthane projesi Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Şişli gibi merkezlere ise 5 ila 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor.


Dap Vadisi nerede?

Adres:...