26 / 04 / 2024

degaj burnu

degaj burnu

İZSU bütçesinin görüşüldüğü Meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bir kez daha dikkatleri İzmir Körfezi’ne çekti. Degaj Burnu ile Yeni Kale Burnu birleşiyor.

Sarıyer'de 21 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Kireçburnu Mahallesi, Hekim Mevkii, 486 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 21 milyon TL'ye satıyor...

Tekirova, Adrasan, Gelidonya Burnu Arası doğal sit alanı ilan edildi!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yer alan Tekirova- Adrasan- Gelidonya Burnu Arası 'nitelikli koruma alanı'  ilan edildi. Bölgenin 'doğal sit-kesin korunacak hassas alan' tesciliyle ilgili idari sürecin ise devam ettiği ifade edildi. 

İzmir'deki 139 okulda küçük hasarlar oluştu!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, İzmir'deki depremle ilgili, "Binaların tahliye edilmesi çok önemli. Okullarımızdan çok süratle tahliye imkanını bulabildik ve kimsenin burnu kanamadan da bu süreci halletmiş durumdayız." dedi.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Yason Burnu'ndaki tarihi doku geleceğe taşınacak!

Ordu ilinin Perşembe ilçesindeki Yason Burnu'nda, kilisenin yanında bulunan ve geçmişte papaz evi olarak kullanılan yapının restore edilerek turizme kazandırılacağı ifade edildi...

Karadeniz´in cenneti Taflan Koyu'nda villa inşaatı tepkisi!

Karadeniz´in en güzel koylarından biri olan ve yaz aylarında tatilcilerle dolan Taflan Koyu'nda, Gemilik Burnu'nun üzerine yapılan villa inşaatı tepkilere neden oldu. Yapının yıkılması için karar çıktı ancak villanın sahibi yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.

Ali Ağaoğlu: Ordu-Yason Burnu'na kimse konut yapmak istemez!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yer alan tarihi sit alanı Yason Burnu'nda' alan araştırması yaptığına dair iddialara yanıt verdi. 

Ali Ağaoğlu’ndan, Ordu-Yason Burnu kampanyasına imza!

İş adamı Ali Ağaoğlu’ndan kendi aleyhine başlatılan “Ordu-Yason Burnu’nu Ağaoğlu’na yedirmeyiz” imza kampanyasına tam destek verdi.

Sarıyer'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul ili. Sarıyer İlçesi, Kireçburnu Mahallesi ve Zekeriyaköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 3 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Ugem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kamil Emre Arıburnu ve Uğur Çerçi ortaklığında kuruldu.

Bornova'da 15.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Işıklar Mahallesi Bağburnu Yeniköprü mevkiinde yer alan fabrika 15 milyon 229 bin 370 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Marin Pendik'te 950 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Marin Pendik projesi Pendik Burnu'nda inşa ediliyor. "Pencereniz Adalara Açılsın" sloganıyla basına tanıtılan Marin Pendik Evleri 950 bin TL'den satışa sunuluyor.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

degaj burnu Haberi

degaj burnu

ÇED onayı bekleyen tarama projesini “İzmir’in kurtuluş projesi” olarak tanımlayan Başkan Kocaoğlu, “Körfez alüvyonlarla doluyor. Degaj Burnu ile Yeni Kale Burnu birleşiyor. Böyle giderse Efes gibi olacak. Bir değerlendirmeye göre, 100 sene sonra körfez yok! Eğer bu projeyi tamamlayamazsak, körfeze büyük yük gemileri, 6 bin kişilik kruvaziyer gemileri de giremeyecek. Biz bu körfezi koruyacaksak, körfezi yaşatacaksak, bunu yapmak zorundayız” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün 2015 mali yılı bütçesi, kurumun Genel Kurul Toplantısı’nda görüşülerek 1 milyar 604 milyon 914 bin TL olarak kabul edildi. Buna göre İZSU Genel Müdürlüğü'nün bütçesi yüzde 17 oranında büyüdü. Bu bütçenin yüzde 76'sı faaliyetler için ayrıldı. 


İZSU Genel Kurulu’nda kurumun faaliyetleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 6306 sayılı yasa ile...