19 / 04 / 2024

denge değerleme Baki Budakoğlu

denge değerleme Baki Budakoğlu

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Metaverse’te arsaların pazar değeri belli mi?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Ata GYO 2021 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2021 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık  ve Denge Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık  A.Ş. ile anlaştı...

Taşınmaz Değerleme Sistemi sektöre denge getirecek!

2019 yılı Cumhurbaşkanlığı yıllık programı içerisinde yer alan taşınmaz değerleme sistemi, sektördeki fiyat farklılarını ortadan kaldıracak ve tek fiyat getirecek. 

Özderici GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Artı Gayrimenkul Değerleme ve Denge Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Kadastro Zirvesi'nde Değerleme ve Kadastronun ilişkisi vurgulandı!

93 ülkeden, 3100'ü aşkın delege ve ziyaretçinin katıldığı Dünya Kadastro Zirvesi'nde Değerleme ve Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sektörünü temsilen Denge Değerleme A.Ş. yer aldı.

Denge Değerleme Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak!

Denge Değerleme 20-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Dünya Kadastro Zirvesi'ne katılacak. Dünya Kadastro Zirvesi Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Denge Değerleme'nin Şubat ayı bülteni yayımlandı!

Denge Değerleme'nin 2015 Şubat ayı bülteni yayımlandı. Bültende ucuz konuta vergi indirimi, ev alacaklara yüzde 15 devlet desteği, yalıtımsız binalara ruhsat verilemeyeceği gibi başlıklar yer alıyor.

Özderici GYO, Denge Değerleme ve Artı Gayrimenkul ile çalışacak!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici GYO, Denge Değerleme ve Artı Gayrimenkul ile çalışacak.

Vakıf GYO Denge revize değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Denge revize değerleme raporunu yayınladı.

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu oldu!

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Koordinatör Devrim Kebabcı atandı.

denge değerleme Baki Budakoğlu Haberi

denge değerleme Baki Budakoğlu

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu, Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.  Ayrıca, şirketin Genel Koordinatörlüğü' nü devam ettiren Devrim Kebabcı ise Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne...