26 / 04 / 2024

denizlide yayla turizmi

denizlide yayla turizmi

Denizli, Büyükşehir Belediyesi'nin projeleriyle ikinci beyaz cennet olma yolunda hızla ilerleyen Bozdağ ile kış turizminden de yeteri kadar pay almak için çabalarken, bir de yayla turizminin merkezi olmak için çalışıyor.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Bursa'ya Natural Park inşa ediliyor!

Bursa'nın Keles ilçesine yayla turizmi tesisi yapılıyor. Bungalov tarzı evlerde kalanlar, organik ürünler yetiştirip, okçuluk, balıkçılık, at biniciliği ve safari gibi faaliyetler yapabilecek.

Denizli Çameli Yaylası turizmin başkenti olacak!

Hollanda, Fransa ve İngiltere'den tur şirketi yetkilileri Çameli'yi ziyaret etti. Avrupa ve Asya'nın yayla kenti olarak Çameli'yi seçtik diyen yetkililer alternatif turizm için yapılacak yatırımlarla Çameli'nin Yayla Turizmi'nin başkenti olacağını ifade e

Keşan'da Yayla atıksu arıtma tesisinin temeli 12 Nisan'da başlayacak!

Keşan Belediyesi'nin projesi Yayla Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapım ve kontrol ihalelerinin 10 Mart 2015 Salı günü gerçekleştirilen imza töreninin ardından projenin temeli de 12 Nisan 2015 Pazar günü atılacak.

Yayla Atık Su Arıtma Tesisi yapım ihalesi sözleşmesi imzalandı!

Keşan Belediyesi’nin çevreye duyarlılığını perçinleyen projelerinden olan Yayla Atık Su Arıtma Tesisi’nin yapım ve kontrol ihalelerinin sözleşme imza töreni, 10 Mart 2015 Salı günü gerçekleştirildi.

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Senegal'de yüksek vergiler turizmi olumsuz etkiliyor!

Afirka ' nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Senegal ' de, alınan yüksek vergiler ve tüm ülkelere uygulanan vize, turizmi olumsuz etkiliyor.

Petrol fiyatlarındaki artış turizmi olumlu etkiler!

Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı yılın 45 günlük döneminde yüzde 2 artmasına karşın sektör tüm sezondan kaygılı. Petrol fiyatlarının artmasının önemli olan turizmi rahatlatacağı ve hareketlendireceği öne sürülüyor.

Yabancı turistler için Sağlık Turizmi Koordinasyon Kurulu oluşturuldu!

Yabancı turistlerin Türkiye'de tedavilerini düzenleyen genelge yürürlüğe girdi. Sektöre özel teşvikler gündeme gelecek. Yurt dışından gelen turistler ve Türkiye'de yaşayan yabancılar için Sağlık Turizmi Koordinasyon Kurulu oluşturuldu...

Karaman-Başyayla Göleti'nde kamulaştırma kararı alındı!

Karaman-Başyayla Göleti ve Sulaması işi, Küçük Su İşleri Projesi kapsamında bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'ye spor turizmi ile 550 bin yabancı turist geldi!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından yayımlanan Spor Turizmi Raporu'na göre; Geçen yıl Türkiye'ye sportif faaliyet amaçlı gelen yaklaşık 550 bin yabancı turistin harcaması, 900 milyon doları aştı.

Yayla Enerji lisanssız üretim başvurusu yaptı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji lisanssız üretim başvurusu yaptı.

denizlide yayla turizmi Haberi

denizlide yayla turizmi

Denizli, Büyükşehir Belediyesi'nin projeleriyle bir yandan ikinci beyaz cennet olma yolunda hızla ilerleyen Bozdağ ile kış turizminden de yeteri kadar pay almak için çabalarken, diğer yandan yayla turizminin de merkezi olmak için çalışıyor. Yılda yaklaşık 2 milyon turist çeken Denizli, alternatif turizm kaynaklarını artırmak için farklı projeler geliştirirken, teleferik ve Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor projeleri bir arada yürütülüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kısa süre önce inşaatına başladığı teleferik projesinde, başlangıç istasyonu tamamlanırken, tesisin çatı montajına hazır hale getirildiği ifade edildi. Bağbaşı mevkiinde başlayıp Zeytüı Yaylası'nda son bulacak olan teleferik inşaatı kapsamında, başlangıç istasyonunu inşaatının bitirildiği, çatı ve montajına da başlamaya hazır hale getirildiği belirtildi. Dokuz direkten oluşan hattın 1, 2, 3, 7, 8, 9'uncusunun beton ve inşaat işlerinin tamamlandığı, ayrıca...