25 / 04 / 2024

develi yol açma çalışmaları

develi yol açma çalışmaları

Cihan bey sokakta başlatılan yol çalışması 7 metre eninde 100 metre uzunluğunda planlanmış olup, açılan yolla mahalle sakinlerinin Toki ve Yukarı Develi Mahallesine ulaşımlarının daha kolay ve rahat olması hedefleniyor.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Merkezefendi Belediyesi 26 kilometre yol açtı!

Merkezefendi Belediyesi tarafından Karahasanlı Mahallesi'nde 90 adet sokakta 26 kilometrelik yol açma çalışması yapılıyor. Karahasanlı Mahallesi'ndeki bu çalışma 407 bin metrekarelik alanı kapsayacak.

Batman Mereto Dağı'na 8 kilometrelik yol açılıyor!

Batman'ın Sason ilçesinde bölgenin en yüksek rakımlı dağı olan Mereto Dağı'na İl Özel İdaresi tarafından 8 kilometrelik yol açma çalışması başlatıldı.

Diyarbakır Bağlar’da 18 kilometre yeni yol açılıyor!

Kentin gelişim bölgelerinde yol açma çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki 11 caddede 18 kilometre yeni yol açma, 16 kilometre bisiklet yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Şehitkamil'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, Yeni Adliye Yolu ile Araban Yolu arasında yaptığı yol açma çalışması sonucunda şehrin doğusuyla batısını birbirine bağlıyor.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Kuluncak ilçesine bağlı Karaçayır, Karıncalık ve Ciritbelen mahallelerinde çalışmalar kapsamında 16 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapılıyor. 10 metre genişliğinde açılan yollar mahalle sakinlerinin hayatlarını kolaylaştıracak.

Gaziantep'te yeni imarlı yolları açıldı!

Gaziantep'in ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve kent trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı'nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi'ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Adapazarı'nda 150 yeni yol açılacak!

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte yol açma çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü bu yıl gelen taleplerle birlikte yaklaşık 150 sokakta yol açma çalışması yapacak.

Murat İzci: AVM açma hızı azaldı!

KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık AŞ. Genel Müdürü Murat İzci, artık AVM'lerde verimliliğin ön plana çıktığını belirterek, "AVM açma hızı da azaldı. Birçok AVM satış listesinde." dedi.

Faturalarda açma kapama bedeli iadesine red!

Kamu Denetçiliği Kurumu, ödenmemiş faturalar nedeniyle suyu kesilen başvurucunun, kendisinden tahsil edilen "açma kapama" bedelinin iadesi talebini reddetti.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

develi yol açma çalışmaları Haberi

develi yol açma çalışmaları


Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Bahçebaşı Mahallesinde alternatif yol açma çalışması tüm hızıyla devam ediyor.  Cihan bey sokakta başlatılan yol çalışması 7 metre eninde 100 metre uzunluğunda planlanmış olup, açılan yolla mahalle sakinlerinin Toki ve Yukarı Develi Mahallesine ulaşımlarının daha kolay ve rahat olması hedefleniyor. 


Deniz Postası...