19 / 04 / 2024

dibekli cami sokak

dibekli cami sokak

1936 yılında İstanbul Vakıflar Müdürlüğü tarafından Beyazıt'ta Dibekli Cami sokağında 286 metrekare arsa satılacakmış. Apartman yapmaya müsait olan arsa 2 bin 471 liraya satılacakmış. Arsanın bulunduğu yerde bugün 4 katlı iş hanı bulunmaktadır.

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Aral tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Maltepe, Merkez Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslım Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Aslıhan Aksu ve Bilgehan Aksu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdi Murat Boyoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Ak Özel İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Özel İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mikail Ak, Necmettin Özel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Cami Sokak 'ta kuruldu.

Beyler Konut İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Konut İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Öztürk ve Harun Sari ortaklığıyla 7 Aralık'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Kemerdere Cami Sokak'ta kuruldu.

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Core Studios Mimarlık Tasarım Limited Şirketi, Mhd.Amer Kouly ve Omar Araar ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Dervişali Mahallesi, Yazıcı Cami Sokak'ta kuruldu.

Sakarya Mina Cami’nin temeli 25 Ağustos'ta atılacak!

Arifiye Neviye Mahallesi Şehit Barış Kaplan Caddesi Irmak Sokak üzerinde inşa edilecek olan Mina Cami’nin temeli 25 Ağustos Salı günü atılacak.

MRT Group İnşaat Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

MRT Group İnşaat Yapı Taahhüt Anonim Şirketi, Murat Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık Danışmanlık Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hünerli Enerji İnşaat Mimarlık Danışmanlık Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Hünerli, Doğukan Hünerli tarafından 23 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Cami Sokak'ta kuruldu.

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Madencilik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Güngör tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Güngören, Haznedar Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Üsküdar'da ruhsatlı cami inşaatına engel!

Üsküdar Belediyesi'nin, Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı Sokak üzerinde bulunan 1000 metrekarelik alanda cami inşaatı yapmak istemesi üzerine mahalle sakinleri bir süre önce araçlarını park ederek inşaata engel olmak istedi...

1936 yılında Beyazıt'ta apartman yapmaya müsait arsa 4.171 liraya satılıkmış!

1936 yılında İstanbul Vakıflar Müdürlüğü tarafından Beyazıt'ta Dibekli Cami sokağında 286 metrekare arsa satılacakmış. Apartman yapmaya müsait olan arsa 2 bin 471 liraya satılacakmış. Arsanın bulunduğu yerde bugün 4 katlı iş hanı bulunmaktadır.

dibekli cami sokak Haberi

dibekli cami sokak

İstanbul Vakıflar Direktörlüğü İlanları

SATILIK ARSA


Değeri  Pey parası

Lira K.  Lira K.

4171 10  312  85  Apartman yapmaya elverişli arsa

Beyazıt'ta Tavşantaşı Mahallesi'nde Dibekli Camii sokağında tramvay caddesine yarım dakikalık mesafede köşebaşında caddeye iki yüzü bulunan eski 6 yeni 8,10 nolu 286 metre murabbaındaki arsanın pazarlıkla ihalesi 1/6/936 pazartesi günü saat on beşte komisyonda yapılacaktır.

İsteklilerin Çemberlitaş'ta Vakıflar Başmüdürlüğü Mahlulat Kalemi'ne gelmeleri.


(1936 yılında bir icra memuru 25 ile 40 lira arasında maaş alırken kamuda birinci sınıf memur 100 ile 150 lira arasında maaş almaktaymış.)


Akşam Gazetesi 23 Haziran 1936


Abdullah Kutalmış...