26 / 04 / 2024

Dimitri Medvedev comcity projesi

Dimitri Medvedev comcity projesi

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Türk şirketi Rönesans Holdingin inşa ettiği Moskova'nın yeni yerleşim bölgesinin en önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti. Rönesans Holding'in bu ülkedeki projeleri hız kesmiyor.

Balıkesir'de 250 yıllık manastır yıkıldı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınında bulunan Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel defineci kazıları nedeniyle yıkıldı.

Rusya Başbakanı'ndan müteahhitleri yakından ilgilendiren karar!

Rusya Başbakanı Medvedev müteahhitleri yakından ilgilendiren karar verdi. Kooperatif usulü pay katılım inşaat artık eskisi kadar kolay olmayacak

Levi ve Dimitri aileleri arasındaki 91 yıllık alacak davası!

İstanbul'un varlıklı iki ailesi arasında 1925’te gayrimenkul ticareti yapıldı. Bu ticarete göre Levi Ailesi, Dimitri Ailesi’ne; İstanbul ve İzmir’de bulunan, biri iş hanı olmak üzere üç gayrimenkulü kiralama usulü ile devretti.

Rusya ile imzalanan kararname inşaat gelirlerini artıracak!

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Türk hükümeti ile ticari ve ekonomik işbirliğinin devam etmesine yönelik kararnameyi imzaladı. Kararname sayesinde Türkiye’nin turizm ve inşaat gelirlerini artması bekleniyor.

Rusya'da Türk inşaat şirketleri için teklif hazırlanacak!

Rusya Başbakan Yardımcısı Dimitri Kozak Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada,Türk inşaat şirketlerine getirilen kısıtlamaların kalkmasına yönelik teklif hazırlanacağını açıkladı.

Rusya'daki yasak Türk şirketleri listesine bir yenisi daha eklendi!

Rusya Başbakanı Medvedev'in imzaladığı Türkiye'ye ek yaptırımlar paketi uygulamaya kınuldu. Rusya'daki Türk firmaların inşaat, turizm ve otelcilik alanındaki faaliyetleri durduruldu.

Rusya’dan Türkiye’ye inşaatta yeni yaptırımlar geliyor!

Rus Kommersant gazetesi, Rusya Federasyonu Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı’nın Başbakan Dmitri Medvedev’in talimatıyla Ankara’ya yönelik yeni yaptırım planı hazırladığını yazdı.

Türk Akımı ertelenecek mi?

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, Türk Akımı'nın başlangıç tarihinin erteleneceğini söyledi. Medvedev, projenin ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlanmış olduğunu ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı'nın başlangıç tarihi ertelendi!

Gazprom CEO'su Medvedev Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı. Medvedev, toplantıda Türk Akımı'nın ilk hattının 2016 yılı sonunda devreye girmesinin planlandığını ancak bu tarihin erteleneceğini söyledi.

Türk Akımı projesi ertelendi!

Gazprom CEO'su Alexander Medvedev, bugün yapılan toplantıda Türk Akımı projesinin başlangıç tarihinin erteleneceğini açıkladı...

Aleksander Medvedev'den Türk Akımı açıklaması!

Rus enerji şirketi Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, 'Türkiye'nin Türk Akımı projesinin ikinci, üçüncü ve dördüncü etaplarının inşasından vazgeçtiği' yönündeki haberleri yalanladı.

Gazprom'dan Türk Akımı açıklaması!

Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, "Biz Türk ortaklarımızla ilk önce birinci etabın belirlenmesi, diğer etapların ise sonra konuşulması konusunda anlaştık" dedi.

Türkiye ile Rusya, Türk Akımı'nın ilk ayağı için anlaştı!

Türkiye ve Rusya arasındaki anlaşmazlık çözüldü... Gazprom Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, Rus doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak Türk Akımı projesinin ilk ayağının inşasında Ankara ile anlaştıklarını açıkladı.

Dimitri Medvedev comcity projesi Haberi

Dimitri Medvedev comcity projesi

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Türk şirketi Rönesans Holdingin inşa ettiği Moskova'nın yeni yerleşim bölgesinin en önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti. Moskova'nın en büyük ve en prestijli iş ve ticaret merkezlerinden biri olan Comcity Projesi, şehrin yeni büyüyen bölümünde adeta yeni bir şehir kuruyor. Rusya'nın en büyük yabancı inşaat şirketi olan Rönesans Holding'in bu ülkedeki projeleri hız kesmiyor. 


Moskovcffun yeni yerleşim bölgesinde yer alan ve çok amaçlı iş ve ticaret merkezi olarak hizmet verecek olan Conjcity şantiyesi, 20 Ağustos 2014 tarihinde Rusya'nın önemli iki ismine ev sahipliği yaptı. Moskova'nın yeni büyüyen bölümü ile bizzat ilgilenen Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev ile Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin'in ziyaretleri sırasında Rönesans İnşaat Rusya CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol hazır bulundu. Rönesans...