28 / 03 / 2024

Dinar TOKİ Konutları kura sonucu

Dinar TOKİ Konutları kura sonucu

Dinar belediye kültür merkezinde hak sahipleri için noter huzurunda çekilişi yapılan konutlar yeni sahiplerini buldu. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar kura çekilişinde bir konuşma yaptı...

Dinar TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Dinar belediye kültür merkezinde hak sahipleri için noter huzurunda çekilişi yapılan konutlar yeni sahiplerini buldu. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar kura çekilişinde bir konuşma yaptı...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ Konutları'nın ihalesi 16 Mayıs'ta!

Afyonkarahisar Dinar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 2010 yılında başlatılan Kentsel Dönüşüm Programı kapsamında 16 Mayıs tarihinde ihaleye çıkılacağı açıklandı.

B. Köksal: Dinar'a yapılacak toki konutlarında vatandaş mağdur edilmeyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Dinar'da yapılacağı belirtilen TOKİ Konutları'nda vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.

Dinar'a 300 adet TOKİ evi!

Dinar'da ihtiyacı hissedilen TOKİ konutlarının yapılması için karar alındı. 300 adet yapılacak daireler için vatandaşlar üzerinde tapu kaydı olanların başvurmaması gerektiğini kaydediyor.

Afyon Dinar TOKİ Konutları kura çekimi!

Afyon Dinar TOKİ Konutları kura çekimi 31 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek. Daire fiyatları 88 bin 550 TL'den başlangıç gösteren projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Afyon Dinar TOKİ Konutları başvuru!

Afyon Dinar TOKİ Konutları başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul ediliyor. Projede 71,96 metrekare büyüklükte dizayn edilen 2+1 daireler yer alıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

Dinar TOKİ Konutları kura sonucu Haberi

Dinar TOKİ Konutları kura sonucu


"Kentsel Dönüşüm" adı altında İncirli Mahallesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 110 adet konutun hak sahipleri için kurası çekildi. Dinar Belediye Kültür Merkezi'nde hak sahipleri için noter huzurunda çekilişi yapılan konutlar yeni sahiplerini buldu. Kura çekiminde konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 110 konutların bütün işlemlerinin tamamlandığını, 15 güne kadar ise geçici kabullerinin yapılacağını söyledi. Hak sahibi vatandaşlar için 110 adet konut yaptırdıklarını belirten Acar, "72 metrekare olan bu evlerde güle güle oturun. Bugün evlerinizin yerleri belli oldu. Hepinize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Çekilen kura sonucu hak sahipleri evlerine kavuştu. 



Afyon Kurtuluş...