27 / 04 / 2024

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı

Ortadoğu İnşaat Fuarı ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı bugün Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlıyor. 20 Nisan'da sona erecek 2 fuarda 100 firma stand açıyor.

Diyarbakır’ın yoksul mahallesi Ben U Sen’de yıkım!

Diyarbakır’da UNESCO listesinde yer alan surların diplerinde yer alan evler yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. 40 ile 100 bin TL arasında fiyat biçilen Ben U Sen Mahallesi’nde yaşayanlar yetkililere seslerini duyurmak istiyor.

TMMOB Diyarbakır: İhale yönlendirmeleri ve imar rantları ile kamu zarara uğratılıyor!

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu, son dönemlerde şehirde kaçak yapılaşmanın arttığına dikkat çekti. Diyarbakır Mimarlar Odası Eşbaşkanı Ferit Kahraman, “İhaleler, pazarlık usulüyle belirli firma ve kişilere verilerek kamu zarara uğratılıyor” diye konuştu.

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu'lu yatırımcılardan Kanal İstanbul atağı!

Bölgede çok sayıda konut, ticari ve arsa stokuna sahip Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Ortadoğu’lu yatırımcılardan ortaklık teklifleri aldıklarını söyledi...

Ortadoğu'daki gelişmeler emlak sektörünü nasıl etkiler?

2017 yılında yabancı yatırımcıların odağında olan Türk gayrimenkul sektörü, yeni yılda satış rekorları bekliyor. Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'daki gelişmelerin etkisinde yeni yıla giriyor.

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

Devlet, Diyarbakır Sur'u yeniden inşa ediyor!

PKK'lı teröristlerin geçen yıl yaşamı da hiçe sayan saldırılarında zarar gören Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinin adeta yeniden inşası için başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ olmak üzere ilgili kurumlar yoğun çalışma yürütüyor

Murat Ülker: Ortadoğu, yatırımda riskli bölge!

Yıldız Holding ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, yatırım ortamı açısından Ortadoğu’nun jeopolitik riskler içerdiğini söyledi. Ülker, ''Savaşın olduğu yere yatırım yapmamak daha riskli'' diye konuştu.

Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak!

Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atıyor. Liftinstituut Solutions, 2017 yılında yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefliyor.

Diyarbakır'a yeni sağlık kampüsü geliyor!

DÜ Rektörü Prof. Dr. Gül, "Dicle Üniversitesinin yapacağı çalışmalarla Diyarbakır, yeniden Ortadoğu'nun kültür ve medeniyet başkenti haline gelecek." dedi.

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Ortadoğu Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

Ortadoğu’nun üst düzey heyetleri emlak yatırımı için İstanbul’a geliyor!

CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı Haberi

diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı


Ortadoğu İnşaat Fuarı ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı bugün Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlıyor. 20 Nisan'da sona erecek 2 fuarda 100 firma stand açıyor. Tüyap Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 2 fuara bu yıl 25 binden fazla ziyaretçi beklediklerini belirterek "Fuarlarımıza Suudi Arabistan, Irak, İran ve Suriye'den de alım heyetleri katılacak" dedi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Celalattin Birtane de Tüyap ve kent bileşenleri ile yapılan fuarlara ek olarak bir de turizm fuarı yapılması gerektiğini...