25 / 04 / 2024

doğalgaza ne kadar ödedik

doğalgaza ne kadar ödedik

Elektrik ve doğalgaz fiyat istatistikleri Ocak- Haziran 2014 verileri, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 22 Ekim 2014 tarihinde açıklandı. Verilere göre, konutlarda 1 kWh elektrik için ilk altı ayda ortalama 35,4 kuruş ödendi..

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

2023 yılı miras avukatı ücreti ne kadar?

Miras hukuku anlaşmazlıklarına hukuki danışmanlık, miras hukukundan doğan davalarda vekillik hizmeti sağlamak amacıyla mesleğini icra eden miras avukat ücretleri merak ediliyor. Peki, 2023 yılı miras avukatı ücreti ne kadar?

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Akaryakıta zam mı geldi? Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 14 Ekim 2023 son dakika akaryakıt fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Akaryakıtta rakamlar döviz kuru, petrol fiyatları ve vergilere yapılan zamlar doğrultusunda şekilleniyor. Peki bugün Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Ons altın 1848 dolar olurken gram altın 1.700 liranın altına geriledi. Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 30 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Dolarda faiz hareketliliği! Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 23 Eylül Cuma dolar/TL kuru 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolarda hareketlilik başladı. Piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı beklentiler doğrultusunda açıklandı. Kararın hemen ardından dolar kuru yükselmeye başladı. Peki bugün dolar ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 dolar/TL kuru...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

ZAM geldi: 2023 Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı ne kadar oldu? 

Annelere sağlanan destek ödemeleri asgari ücret zammından sonra arttı. Peki, 2023 Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı ne kadar oldu? İşte detaylar...

doğalgaza ne kadar ödedik Haberi

doğalgaza ne kadar ödedik


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının Ocak - Haziran dönemine ilişkin 'Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatları İstatistiğini' açıkladı. Buna göre, konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2014 yılı I. döneminde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh'in altında ortalama 35,4 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 35,3 kuruş ödedi.


SANAYİDE 1 KWH ELEKTRİK İÇİN İLK ALTI AYDA ORTALAMA 23,4 KURUŞ ÖDENDİ


Sanayide 2014 yılı I. dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, en küçük tüketim aralığında (20 MWh altı) tüketiciler 1 kWh elektrik için ortalama 27,2 kuruş, en büyük tüketim aralığı için (150 bin MWh üstü) ise ortalama 21,5 kuruş ödedi.


KONUTLARDA 1 METREKÜP DOĞAL GAZ İÇİN İLK ALTI AYDA ORTALAMA 104,2 KURUŞ ÖDENDİ


Konutlarda, 1 metreküp doğal gaz...