18 / 04 / 2024

Doğuş Otomotiv projeleri

Doğuş Otomotiv projeleri

Thermo King'i Doğuş Otomotiv satacak. Soğuk zincir taşımacılığının önemli ekipmanlarından soğutucu ünitelerinde geniş ürün yelpazesine sahip Thermo King, İrlanda’nın Galway kentindeki fabrikasında, Türk basınını ağırladı.

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Doğuş ve Koç’tan piyasaları hareketlendiren hamleler

Koç Holding, Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, sahip olduğu Koç Holding hissesinin oranını artırdı. Piyasaları hareketlendiren bir hamle de Doğuş Otomotiv 140 liradan hesaplanmak üzere ortalama 515 bin adet hisseyi sattı.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

Doğuş GYO Gebze'deki otomotiv showroomu kiraladı!

Doğuş GYO, Gebze'deki otomotiv showroom ve servis alanı ile ticari alanını Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı. 

Doğu'da yatırım, Batı'da proje seferberliği başladı!

Hükümet, 'yatırım ve kalkınma seferberliği'yle hem Doğu ve Güneydoğu’yu kalkındıracak hem de dev projeleri devreye sokacak. 'Cazibe merkezleri'nin hayata geçirileceği bölgede beş yıl içinde 70 milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanacak. Batı'da da mega projelere hız verilecek.

Antalya Doğu Garajı projesi halkın onayına sunuluyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli projeleri halkın onayına sunmaya devam ediyor. Antalya’da ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ için pazar günü referanduma gidiliyor.

Doğuş Center Maslak, Doğuş Otomotiv'e kiralandı!

Doğuş Center Maslak, Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.'ye, aylık kira bedeli 28 bin 814,59 USD+KDV bedelle ve ilk yıldan sonra yıllık yüzde 2 kira artışı ile, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 5 yıl süre ile kiraya verildi.

Doğuş Grubu, Sakarya'daki damper fabrikasını kapattı!

Doğuş Otomotiv ve Meiller’in ortaklığıyla 2008’de Sakarya’da kurulan Meiller Doğuş Damper Fabrikası’nın kapandığı belirtiliyor. Fabrikadaki üretim bantlarının Meiller tarafından Almanya’ya götürüldüğü öğrenildi.

Doğu Anadolu'daki HES projeleri ekonomiye 800 milyon dolar katkı sağladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 2003-2015 arasında hayata geçirilen HES projeleriyle ekonomiye 800 milyon dolar katkı sağlandı.

Doğuş Otomotiv projeleri Haberi

Doğuş Otomotiv projeleri

Thermo King Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Dwight Gibson, Türkiye'nin sınır ülkelerinden birine Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde satış yapmaya başlayacaklarını, bu modelden başarılı sonuç almaları durumunda da Türkiye'de fabrika kurmayı düşündüklerini söyledi. Soğuk zincir taşımacılığının önemli ekipmanlarından soğutucu ünitelerinde geniş ürün yelpazesine sahip Thermo King, İrlanda’nın Galway kentindeki fabrikasında, Türk basınını ağırladı. Gibson,Türkiye’nin coğrafi konumu nedeniyle çok önemli pazarlarından biri olduğunu belirterek, "2008 yılından bu yana Doğuş Otomotiv ile birlikteliğimiz bize Türkiye’de pazar liderliğini getirdi. Bu başarılı çalışmanın verdiği güç ve motivasyonla Doğuş Otomotiv'in sorumluluk alanını genişletmeyi planlıyoruz" dedi. Yakın zamanda ayrıntıları açıklayacaklarını ifade eden Gibson, Türkiye'nin sınır komşularından birine Türkiye üzerinden satış yapacaklarını söyledi. Gibson "Aynı zamanda Türkiye büyüme potansiyeli ve fırsatları ile çok cazip bir pazar....