19 / 03 / 2024

Doosan daveti

Doosan daveti

Dünya genelinde 43.000 üzerinde çalışanı ve 22,3 milyar USD cirosuyla Güney Kore’nin en büyük 10 şirketinden biri olan, 118 yıllık köklü geçmişi ile Güney Kore’nin en köklü markası Doosan, Türkiye pazarındaki yoğun çalışmalarına ICCI 2014’le başladı.

THY’den gençlere iş fırsatı! Hangi birimlerde açık var? Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 

Uluslararası alanda faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Türk Hava Yolları, yeni mezunlara ve üniversitelilere iş daveti yaptı.Gençlere mali işlerden tekniğe, satış pazarlamadan bölgesel uçuşlara kadar pek birçok alanda iş fırsatı sunuldu.

Libya'dan iş insanlarına ve şirketlere yeni dönem daveti!

Yeni hükümetin kurulmasıyla, Libya yeniden istikrarlı zamanlarına dönüyor. Libya Food Expo 2019'un organizatörleri Al-Dawlia ve ICF Fuarcılık, iş insanlarını ve şirketleri Libya'nın yeni dönemine davet ediyor.

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

Balıkesir'e 2023'e kadar 15 bin yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine Balıkesir'e geldi. Kurum, Balıkesirlilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi...

Firmalara ihtisas serbest bölgelerine yatırım daveti!

Ticaret Bakanı Pekcan, orta yüksek ve yüksek teknolojili imalat, yazılım ve bilişim ürünü üretimi alanlarında ihracat odaklı faaliyette bulunmayı amaçlayan yerli ve yabancı firmaları, "ihtisas serbest bölgeleri"ne yatırıma davet etti.

İstanbul Valiliği'nden kamu binalarının güçlendirilmesi için ihale daveti!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi'ne (İSMEP) göre İstanbul'da yer alan kamu binalarının güçlendirilmesiyle ilgili ihale daveti Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kalyon'a 7 kıtadan yatırım daveti!

2020 yılı için gayrimenkul, enerji ve altyapı alanlarında yeni yatırım hamlelerini duyuran Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, "Türkiye'deki dev yatırımlarımızı sürdürürken, diğer yandan da Kalyon Holding'i dünya şirketi haline getirmek için çalışıyoruz. " dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Mesa Bodrum Demirbükü 'Beyaz Gece' daveti yarın!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinin tanıtımı amacıyla Cumartesi akşamı özel 'Beyaz Gece' daveti veriyor.

Özbekistan'dan Türk müteahhitlerine yatırım daveti!

Ekonomik ve siyasi ilişkilerin daha da gelişmesi için Özbekistan ve Türkiye arasında üst düzeyde görüşmeler yapılıyor. Bu kapsamda Özbekistan, Türkiye'nin müteahhitlik tecrübesinden yararlanmayı öngörüyor.

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

Özbekistan’dan Türk devlerine yatırım daveti!

Albayrak Holding’i ziyaret eden Özbekistan İpoteka Bank Başkanı Omon Musayev, ülkesindeki iş imkanlarını anlatarak, Türk devlerine yatırım çağrısı yaptı.

Tataristan'dan Türk inşaat firmalarına yatırım daveti!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Tataristan Cumhuriyeti Türkiye Yetkili Temsilciliği iş birliğiyle toplantı gerçekleştirdi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Tataristan Cumhuriyeti Türkiye Yetkili Temsilciliği iş birliğiyle

Doosan daveti Haberi

Doosan daveti

Enerji sektörüne yönelik entegre çözümleri ile dünyanın en geniş ürün ve hizmet portföyüne sahip şirketlerinden olan Doosan, bu yıl 20.si düzenlenen ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı’nın sponsorlarından biri olarak, Türkiye ve dünyadan başarılı projelerini fuar ziyaretçileri ile buluşturdu. Doosan fuarın açılış gününün akşamında WOW Convention Center’da düzenlenen dev bir organizasyonla, başta iş dünyasının liderleri olmak üzere, enerji sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.  Doosan’ın Enerjiden Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Metin Oktay’ın hoşgeldiniz konuşması ve şirkete dair bilgilendirici sunumuyla başlayan gecede sektöre yön verenler enerji devi Doosan hakkında bilgiye sahip oldu.


Enerji santrallerine yönelik anahtar teslim çözümlerinin yanı sıra, farklı yakıt gruplarında verimlilik ve çevre dostu teknolojilerde öne çıkan, deniz suyu ve atık su arıtma projelerinde dünya lideri şirketlerinden...