20 / 04 / 2024

Dosso Dossinin CEOsu Hikmet Eraslan

Dosso Dossinin CEOsu Hikmet Eraslan

Dosso Dossi 5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açmayı planlıyor. İş tatili konseptiyle her yıl düzenlediği moda fuarı ve şovunda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Antalya'da ağırlayan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

Evlendiğimde kendi oteller zincirimi kurmuş olacağım!

Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen Paris Hilton, "Şu an üç otelim var ve evlendiğim zaman da kendi otel zincirimi kurmuş olacağım" dedi.

Dosso Dossi Doğubayazıt'ta yatırım yapacak!

Dosso Dossi Holding'in kurucusu Memet Erasları, 17 yaşından beri ticaretin içinde. Tecrübe ve bilgi hazinesi Eraslan, şirketin yönetimini çocuklarına devretmesine karşılık her sabah şirkete gidiyor.

Dosso Dossi'nin Halkalı projesinde ilk kazma 2017'de vurulacak!

Proje için ilk kazmayı Ocak 2017’de vuracaklarını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, inşaatı 18 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Europen Property Awards'tan Dosso Dossi Hotel'e ödül!

Europen Property Awards'ın (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri), Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "en iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Dosso Dossi Downtown'a en iyi dekore edilen otel ödülü!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: "Bunun ardından yarışmanın dünya çapındaki son ayağını oluşturan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde de ülkemizi birinci yapmayı arzuluyoruz" dedi.

Dosso Dossi 5 yılda 5 otel açacak!

Dosso Dossi daha çok tekstil alanında yılda iki kez gerçekleştirdiği fashion show’ları ile adını duyursa da turizmden tekstile, gayrimenkulden gıdaya kadar 4 değişik alanda faaliyet gösteriyor.

Dosso Dossinin CEOsu Hikmet Eraslan Haberi

Dosso Dossinin CEOsu Hikmet Eraslan

İş tatili konseptiyle yılda iki kez Antalya'da düzenlediği moda fuarı ve şovuyla tanınan Dosso Dossi, turizm sektörüne de girdi. Dosso Dossi Fashion Show aracığıyla bir yılda 10 bin yabancı ziyaretçiyi Türkiye'de ağırlayan Dosso Dossi'nin CEO'su Hikmet Eraslan, "5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açacağız. Otellerimiz temaları ile ön plana çıkacak. İlk otelimiz Dosso Dossi Hotels Old City, Sultanahmet'te hizmete girdi. Otel grubumuz için toplam 250 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz" dedi. 


ÇOCUKLUYA SPORCUYA ÖZEL HİZMET 

Sultanahmet'teki otel için 50 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıklayan Eraslan, 2017'ye kadar Vatan Caddesi, Sefaköy ve Yenikapı'da da 4 otel daha yapacaklarını söyledi. Eraslan, turizm grubu bünyesinde bin 300 kişiye de istihdam sağlanacağını belirtti. Sultanahmet'teki otelin çocuklu ailelerin de düşünülerek tasarlandığını açıklayan Eraslan, "İkinci otelimiz Dosso Dossi...