20 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik daire seçenekleri

Dumankaya Mozaik daire seçenekleri

Dumankaya İnşaat'ın, sağlık ve metro yatırımları ile öne çıkan İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı ile ilk günden yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Dumankaya Mozaik'te yüzde 1 KDV'li satış sürüyor!

Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkarılmasının ardından, yüzde 1 KDV avantajına sahip projelere ilgi arttı. Yüzde 1'lik bu KDV avantajına sahip markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik'te satışlar başladı.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 548 bin TL'ye 3+1!

Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası 3+1 daire 548 bin TL'ye alınabiliyor. 3-7 katlı 24 bloktan oluşan Mozaik Sancaktepe'de konut alanları 44 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

799 daire ve 1 dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik'te ödemeler bu yıl pas geçiliyor. Projede teslimler Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Residence nerede?

Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç!

"Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç" sloganıyla tanıtılan projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor. Projede daire satış fiyatları 179 bin 520 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatları!

799 daire ve 1 dükkandan meydana gelen Dumankaya Mozaik Sancaktepe fiyatları 213 bin 840 TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe lokasyon!

Daire fiyatlarının 173 bin 360 TL'den başlangıç gösterdiği proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe lokasyon bilgileri kapsamında Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi!

Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje teslimler 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek. Sancaktepe Dumankaya Mozaik lokasyon bilgileri kapsamında TEM Otoyolu'na 8 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz avantajı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere "Sıfır zahmetli" kampanya sunuyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesini kapsayan kampanyanın ayrıntıları...

Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası ile satışları devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Rezidans konum olarak TEM Otoyolu'na 8 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede 799 adet daire ve 1 adet dükkan yer alıyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe daire fiyatları 3+1'lerde 526 bin TL'den başlıyor. Tamamının 2017 yılı Nisan ayında teslim edileceği proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik daire seçenekleri Haberi

Dumankaya Mozaik daire seçenekleri

Dumankaya înşaat'ın, sağlık ve metro yatırımları ile öne çıkan İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik, yüzde 1 KDV avantajı ile ilk günden yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. 


Ruhsatlı projeler için geçerli olan yüzde 1 'lik KDV avantajına sahip sayılı markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik, konut faiz oranlarının uygun olduğu bu dönemde tüketiciye ön satış avantajları ile ev sahibi olma şansı tanıyor. Proje, ulaşım açısından da çok çeşitli imkanlara sahip merkezi bir konumda yer alıyor. 


LOFT KONUTLAR VAR


Dumankaya Mozaik'te 153 bin TL'den başlayan fiyatlarla stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. Farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplayan Dumankaya Mozaik projesi, çevresinden soyutlanmış tek tip bir site yaşamından çok, hareketli bir şehir yaşamı vaad ediyor. Dumankaya Mozaik'te bahçe...