24 / 04 / 2024

Dumankayadan Avrupada konferans

Dumankayadan Avrupada konferans

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak...

20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Sektörel Fuarcılık açıklamasına göre, 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 'nın açılışının, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla yapılması bekleniyor.

FX World konferansı basına tanıtıldı!

FX World konferansı basına tanıtıldı. 25 - 28 Eylül tarihinde düzenlenecek olan FOREX VE TÜREV ÜRÜNLER KONFERANS VE SERGİSİ bugün yapılan basın toplantısı ile detaylı olarak tanıtıldı.

EKODesign Konferansı dünyaca ünlü konuşmacıları bir araya getirdi!

‘EKODesign Konferansı’ 7. yılında “şeffaflık” teması altında dünyaca ünlü konuşmacıları biraraya getirdi.Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen EKODesign Konferansı, 15 Nisan 2014 Salı günü, “şeffaflık” teması ile YEM’de gerçekleştirildi.

Uğur Kılıç, İstanbul’daki PV Power Plants konferansında konuşacak!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, Solarpraxis AG tarafından İstanbul’da 9-10 Nisan 2014 tarihlerinde I?stanbul’da gerçekleştirilecek olan PV Power Plants Konferansı’nda konuşmacı olarak yer alacak.

Şanlıurfa TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sıra gecesi düzenlendi!

Şanlıurfa Belediyesi Batıkent Mahallesi (Toki) Çok Amaçlı Konferans Salonunda sıra gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Belediyesi Sıra gecesi ekibi tarafından düzenlenen programa yoğunluklu olarak, mahalle sakinleri ve gençler katıldı.

Türkiye Enerji ve Altyapı Finansmanı Konferansı başladı!

“Euromoney Seminerleri ve Proje Finansmanı Dergisi tarafından düzenlenen – 7. Yıllık Türkiye Enerji ve Altyapı Finansmanı Konferansı”, ana sponsorlarından Akbank’ın desteğiyle 12 – 13 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Beklenen Marmara Depremi ve Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm konferansı 13 Mart'ta!

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Salonu'nda Prof. Dr. Naci Görür‘ ün konuşmacı olarak katılacağı ‘‘Beklenen Marmara Depremi ve Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm” konulu bir konferans düzenleniyor.

AVM Yatırımları Konferansı gerçekleşti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı geniş katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’ de yapıldı.

Sosyopark Arama Konferansı tamamlandı!

Sosyal kalkınma politikalarını belirlemek ve toplumun sosyal sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Türkiye’de ilk kez üniversitemiz bünyesinde kurulan SOSYOPARK projesi için Arama Konferansı, 8 Mart 2014 tarihinde gerçekleşti.

AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’de yapıldı!

AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı büyük katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’de yapıldı. Konferansa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı...

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi!

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi. 3. Usta Konferansı’ nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve de yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.

Aliağa'da Kentsel Dönüşüm Konferansı düzenlendi!

TÜRKİYE 'nin konut stoğu en hızlı artan kentlerinden biri olan Aliağa'da İzmir Kent Federasyonu (İZKEF), Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde "Kentsel Dönüşüm Konferansı" düzenlendi...

AVM Yatırımları Konferansı uzman, yazar ve yönetici konuşmacıları buluşturuyor!

AYD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı bu yıl da birbirinden değerli uzman, yazar ve de yönetici konuşmacıları bir araya getirerek buluşturuyor...

Dumankayadan Avrupada konferans Haberi

Dumankayadan Avrupada konferans

Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.


Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (BUV) davetlisi olarak 3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışı ile kente kimlik katan gayrimenkul projelerini hayata geçiren Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu’nun (BUV) davetlisi olarak 3–6 Kasım tarihleri arasında Almanya’daki iş adamlarına deneyimlerini ve sektörel bilgi birikimlerini aktaracak.

Tüm yıl boyunca, genç iş adamları, öğrenciler, Anadolu’daki dernekler ile anlamlı ilişkiler kurmak ve paylaşımda bulunmak amacıyla çeşitli illerde konferanslar veren Uğur Dumankaya, bu kez de Almanya’daki dernekler ve iş adamları ile buluşacak.

Almanya’nın Köln ve...