16 / 04 / 2024

Düzce Katı Atık Depolama Tesisi

Düzce Katı Atık Depolama Tesisi

Düzce Belediyesi tarafından yapılan “Katı Atık Depolama Tesisi”nin işletmesi 29 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıkıyor.

Düzce'de Katı Atık Depolama Tesisi açıldı!

Düzce'de yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesis düzenlenen törenle açıldı. Yığılca ilçesindeki Hecinler mevkisinde 309 dönümlük alanda kurulan tesis, düzenle depolama imkanı ve hijyen sağlayacak.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Düzce'de 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan arsayı 11 milyon 110 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, Düzce Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Beslanbey Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce Merkez'de 13.7 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan tarlayı 13 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Düzce’de Aralık ayında 848 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2018 yılı Aralık ayı konut Satış İstatistiklerine göre, Düzce’de Aralık ayında 848 konut satışı gerçekleşti.   

Düzce Dokuzdeğirmen köyü taşınıyor!

Türkiye'nin en büyük su temini çalışması olan Büyük Melen Projesi için Düzce'deki 150 yıllık Dokuzdeğirmen köyünde istimlak çalışmaları tamamlandı.

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Katı Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Doğan Uzun tarafından 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Düzce Belediyesi'nden 19 mahalleye muhtarlık binası!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi muhtarlık hizmet binaları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Katı Atık Depolama Tesisi Haberi

Düzce Katı Atık Depolama Tesisi


Düzce Belediyesi Hecinler Köyü mevkiinde yapılan “Katı Atık Depolama Tesisi”nin işletmesine ilişkin ihale hazırladı. İhale kapsamında işletme işini alacak firma, tesiste toplanan atıkların geri dönüşümünü sağlamak ve enerji kaynağına dönüşmesini sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yapacak. Tesiste yapılan işletme sonucu elde edilen kar üzerinden pay alması öngörülen firma, ihaleye katılmak için belli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Buna göre, katı atık tesisini işletecek firmanın aynı sektörde 3 veya 5 yıllık tecrübe sahibi olması gerekiyor. Ayrıca ihaleye katılmak isteyen yerli ve yabancı istekliler ihaleye ilişkin detaylı şartnameyi Düzce İli Katı Atık Birliği’nden temin edebilir.



Düzce...