24 / 04 / 2024

ECE Türkiyenin portföyleri

ECE Türkiyenin portföyleri

Ece Türkiye ve Sur Yapı, Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projelerinde önemli bir işbirliğine imza attı

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

2023 yılı için yatırımcılara mesaj var! Portföy ağırlığınız böyle olmalı! İşte detaylar!

Yatırımcıları 2023 yılında ne bekliyor? Yatırımcıların 2023 yılında portföyleri nasıl olmalıdır? İşte bu soruların yanıtı!

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

TÜGEM 2020 hedeflerini açıkladı!

TÜGEM, "Portföy Paylaşım ve Sektörel Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirdi, toplantıda Bursa üyeleriyle buluştu. Toplantıda Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin 2020 hedefleri açıklandı...

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

TÜGEM MLS sistemi ile portföylerini paylaşacaklar!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği, TÜGEM MLS sistemi, emlak işletmelerinin yetki belgeli portföyleri üzerinden kapalı devre bir sistemde portföylerini listeleme, paylaşma, ortak hizmet vermeyi sağlayan bir hizmet sunuyor...

Sudan'a Türk Köyleri inşa edilecek!

İDSB İnsani Yardım Platformu Genel Sekreteri Ali Kurt, Sudan’ın afetten en çok etkilenen bölgelerinde yerel mimariye uygun "Türk Köyleri" inşa edeceklerini söyledi.

ECE Türkiye Türk markalarını yurt dışına taşımaya hazırlanıyor!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu. 

Türk markalarının uluslararası pazarlarda büyüme platformu; ECE Türkiye!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu.

ECE Türkiyenin portföyleri Haberi

ECE Türkiyenin portföyleri


Ece Türkiye ve Sur Yapı, Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projelerinde önemli bir işbirliğine imza attı. Buna göre yatırım hacmi yaklaşık 1.1 milyar dolar olan iki karma projede, alışveriş merkezlerinin konsept optimizasyonu, ilk kiralaması ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye üstlendi. İnşaatı devam eden Axis İstanbul projesi Eyüp'te, Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesi ise Bursa'da yer alıyor. Ece Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, 170 markanın yer alacağı Axis İstanbul AVM'nin 2016'nın ilk çeyreğinde açılacağını söyledi. Bursa'da hayata geçirilecek Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi ise bölgede ikamet eden 2.7 milyon kişiyi hedef alıyor. Hohlmann, "Elbette birebir karşılaştırma yapılamaz ancak bu nüfus, Almanya'nın bilinen büyük şehirlerinden Hamburg...