20 / 04 / 2024

Ede Tower lansman

Ede Tower lansman

Detaş Konut AŞ ile On-Taş İnşaat’ın ortak projesi olarak İncek’te yaşama geçirilen Ede Tower, Pazar günü yapılacak lansmanla Başkentlilere tanıtılacak. Proje lansman sonrası satışa çıkacak...

Ede Tower’da lansman 4 Mayıs’ta!

Özel fiyatların uygulanacağı lansman ile satışa sunulacak Ede Tower’ da, kullanılan her ürünün markası ve modeli satış sözleşmesinde tüm ayrıntıları ile yer alacak. Ede Tower’da lansman 4 Mayıs’ta yapılacak.

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

One Tower Diplomatique projesinin lansmanına ünlü akını!

Ankara'da hayata geçirilen One Tower Diplomatique 02 Aralık 2017 tarihinde 35.katta düzenlediği özel bir davetle ışıklarını yaktı.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

Varyant Plus ve Varyant Tower lansmanı 3-4 Ekim'de!

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor.

Aris Grand Tower Esenyurt satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower projesi Grand Hyatt İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL’den başlıyor.

Aris Grand Tower lansmanı 2 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Aris Grand Tower lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Kayalar Tower Ankara projesi dün satışa çıktı. Projede ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Kayalar Tower ne zaman teslim?

Ede Tower İncek teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Ede Tower İncek teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. Proje Detaş Konut imzası ile hayata geçiriliyor.

One Tower Bridge görücüye çıktı!

Londra’da adından çok yoğun bir şekilde söz ettiren One Tower Bridge’in İstanbul’daki lansmanı The Ritz Carlton İstanbul’da gerçekleştirildi. One Tower Bridge’de lüks daireler ve penthouse’lar 965.000 pound'dan başlayan fiyatlarla satışta.

Regnum Sky Tower'ın lansmanına DJ Suat Ateşdağlı katıldı!

SKY Başkent'te yükselen bir konut projesinin lansmanı, partiyi aratmadı. DJ Suat Ateşdağlı, çaldığı şarkılarla coşturdu, ışıklı davul gösterisi geceye renk kattı.

Ede Tower lansman Haberi

Ede Tower lansman

Ankara’nın en iddialı kule konut projelerinden Ede Tower, 25 Mayıs Pazar günü düzenlenecek lansmanla Başkentlilere tanıtılacak.


İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu ‘’Detaş Konut AŞ’’ ile ‘On-Taş İnşaat’’ şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi hızla ilerliyor. Kısa sürede 24. kata ulaşılan Ede Tower’da, satış ofisi ile ilk örnek daire hazır hale getirildi. 


Başkent’e değer katacak mimari yapısının yanı sıra lokasyonu ve muhteşem Mogan manzarasıyla dikkati çeken Ede Tower’da mutfağından banyosuna, akıllı ev sisteminden dış cephe kaplamasına kadar her detayında trend ürünler kullanılıyor. 


Proje ortaklarından Hakan Karabacak, Ede Tower’ın; TED Ankara’ya, diğer kolejlere, üniversitelere ve kamu kurumlarına yürüme mesafesindeki son derece değerli bir lokasyonda hayata geçirilen çok özel bir proje olduğunun altını çizdi. Bu özel projeyi Ankaralılarla buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını...