29 / 03 / 2024

Efedra kroki

Efedra kroki

Ary Yapı imzası ile hayata geçirilen Efedra projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Toplamda 92 adet daireden meydana gelen Çekmeköy Efedra ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır?

Röperli kroki bir inşaata başlamak için ruhsat başvurusunda bulunan kişilerden istenmektedir. Peki, röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır? İşte yanıtı…

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Nef Sancaktepe Evleri kroki!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra'da inşa edilen Nef Sancaktepe projesindeki daireler için ön satışlar başladı.

Çanakkale Köprüsü'nde Japonlarla ortaklık için mutabakata varıldı!

Japonya Ekonomi Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'nın görevlendirdiği Çanakkale Boğaz Köprüsü Danışmanlık Kuruluşu yetkililerinden Hironori Kroki, "Dünyanın en uzun aralıklı köprüsü Japonya'daydı, bu köprü yapılınca burada olacak" dedi

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki!

Sur Yapı imzası ile yükselen İlkbahar Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede fiyatlar 290 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki...

İnşaat istikamet rölevesi dilekçesi!

İnşaat ruhsatı alınmadan önce çizilecek olan mimari projeye altlık olmak üzere inşaat istikamet rölevesi alınabiliyor. Bu kroki bir dilekçe ile alınıyor. İşte inşaat istikamet rölevesi dilekçesi..

1943 yılında Şişli ilçesi kurulacak!

1943 yılında Beyoğlu ve Beşiktaş ilçelerinden bazı kazaların ayrılarak Şişli ilçesinin kurulmasına karar verilmiş. Yeni ilçenin hudutlarını çizen heyet, Şişli'nin Beyoğlu ve Beşiktaş'tan alacağı mahalleleri gösteren bir kroki hazırlamış.

Efedra Çekmeköy'de 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösterdiği projede fiyatlar 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ary Yapı tarafından inşa edilen proje İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor.

Efedra Çekmeköy'de 290 bin TL'ye! 60 ay 0 faizle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Efedra Çekmeköy projesinde daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Ary Yapı Efedra Çekmeköy'de 0 faizle! 290 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 290 bin TL 'den başladığı Ary Yapı Efedra Çekmeköy projesinde 3 farklı faizsiz ödeme seçeneği sunulurken ayrıca banka kredisiyle de ödemeler yapılıyor.

Çekmeköy Efedra'da 290 bin TL'ye! 60 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başlangıç gösterdiği Çekmeköy Efedra projesinde 60 aya kadar peşinata göre faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki bu kampanya Mayıs sonuna kadar sürecek.

Ary Yapı Efedra Çekmeköy'de 60 ay 0 faizsiz ödeme imkanı!

Ary Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Efedra projesinde faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.Toplam arsa alanının 4.500 metrekare olan projede 92 konut yer alıyor.

Efedra kroki Haberi

Efedra kroki

Efedra projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi. Projenin 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de yükselen Efedra projesinde dairelerin alanları; 1+1 konutlarda 76 metrekare, 2+1 konutlarda 81-91-97-105 metrekare, 3+1 konutlarda ise 124 metrekareden oluşuyor. Proje toplamda 4500 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Ary Efedra projesinde 1+1 daireler 260 bin lira, 2+1 daireler 360 bin lira, 3+1 daireler ise 450 bin liradan başlatan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan sosyal olanaklar arasında fitness center, sauna, kafeler, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu ve otopark bulunuyor.


Projenin ödeme planı kapsamında 1+1'ler 1.444 TL, 2+1'ler 2 bin TL, 3+1'ler 2 bin 500 TL'den başlayan taksit imkanları sunuluyor.


Çekmeköy Efedra ulaşım!


Sultançiftliği Mah. 19 Mayıs Cad. Bayram Sok. No:13...