19 / 03 / 2024

Efeler JESin ikinci fazı tamamlandı

Efeler JESin ikinci fazı tamamlandı

Avrupa ' nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali ( JES ) olarak planlanan Aydın' ın Germencik ilçesindeki Efeler JES ' in ikinci fazı tamamlandı...

Efeler Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısı yapıldı!

Efeler Belediye Meclisi 2016 yılı Ocak ayı ikinci toplantısını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı. Şubat ayı Meclis Toplantısının, 1 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacağı bildirildi.

Efeler Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Aydın'ın en büyük ilçesi Efeler'de Belediye Meclisi'nin aralık ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı, toplantıda gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi

Efeler Belediye Meclisi kamulaştırmaya onay verdi!

Efeler Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan Başkanlığında meclis salonunda yaptı. Efeler Belediye Meclisi kamulaştırmaya onay verdi.

Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nde 2. ve 3. üniteler açıldı!

Avrupanın ikinci, Türkiye’nin en büyük jeotermal santrali olarak nitelendirilen Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nde 2'inci 3'üncü üniteler devreye girdi.

Aydın Germencik’teki Efeler JES’in 3. ünitesi tamamlandı!

GÜRİŞ Holding, Aydın’a bağlı Germencik’teki Efeler Jeotermal Enerji Santrali’nin (JES) üçüncü ünitesini tamamlayarak, Türkiye’nin lider, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal enerji üreticisi oluyor.

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı.JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, gelecek yıl her dört ayda bir devreye alınacak.

Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nin ikinci fazı tamamlandı!

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı. Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı ve santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı!

Avrupa ' nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali ( JES ) olarak planlanan Aydın' ın Germencik ilçesindeki Efeler JES ' in ikinci fazı tamamlandı...

Dev Jeotermal Enerji Santrali'nde ikinci faz tamamlandı!

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı. Santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.

Efeler Enerji Santrali 825 bin konut ve işyerinin elektrik ihtiyacını karşılayacak!

Yenilenebilir enerji üreticisi GÜRİŞ Holding, Germencik'teki Efeler Jeotermal Enerji Santrali'nin (JES) ikinci fazını tamamladı. Efeler Enerji Santrali 825 bin konut ve işyerinin elektrik ihtiyacını karşılayacak...

İzmir-Aydın-Denizli demiryoluna, Devlet Demiryolları ikinci bir hat yapacak!

İzmir-Aydın-Denizli arasındaki mevcut demiryoluna Devlet Demiryolları tarafından ikinci bir takviye demiryolu hattı yapılacak. Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü'nce etüt çalışmaları için Aydın'ın merkez ilçesi Efeler Belediyesinden imar planı istendi

Yalçın Pekgüzel: Aydın'da ikinci bir şehir merkezi oluşturacağız!

Aydın' da AK Parti Efeler Belediye başkan adayı Yalçın Pekgüzel, “ İkinci bir merkez oluşturup şehrin sıkışmış kalmış dokusunu daha çok ikinci bir noktaya taşıyacağız. " dedi...

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 9.54 arttı! İkinci elin lideri yine İzmir!

Mortgage Uzmanı Garantinin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaelindeki ikinci el ve yeni konutlara yönelik hazırlanan emlak endekslerinin 2011 Kasım ayı raporu yayınlandı

Efeler JESin ikinci fazı tamamlandı Haberi

Efeler JESin ikinci fazı tamamlandı

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı.



Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı.



GÜRİŞ Holding'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı ve santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.



Dört santralden oluşan ve tamamlandığında 232,3 megavat kapasiteye ulaşacak JES'in 22,5 megavat kapasiteli ikinci santrali de 1 Ekim'de enerji üretimine başlamıştı.



GÜRİŞ Holding, yılda bin 920 gigavatsaat elektrik üretecek Efeler JES ile Türkiye'nin toplam jeotermal enerji üretiminin yüzde 25'ini tek başına gerçekleştirmiş olacak.



Açıklamaya göre, şirketin JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, takip eden aşamaları da gelecek yıl her dört ayda bir devreye...