24 / 04 / 2024

ege demir tesis yatırım

ege demir tesis yatırım

Egedemir Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem Egedemir Geri Kazanım ile cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracağını söyledi...

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Demir çelik sektörü, Uzak Doğu'dan gelen taleplerle canlandı!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Yalçın Ertan yaptığı açıklamada "21 Ocak'ta başlayacak olan Çin yeni yılına kadar bu talep artışı devam edecek gibi görünüyor" değerlendirmesini yaptı.

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ND Danışmanlık Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Demir tarafından kuruldu.

İnşaatta yarım kalan projeler tamamlanıyor!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Yalçın Ertan, kurun dengelenmeye başlamasıyla inşaatta yarım kalan projelerin devam ettiğini bunun da çelik piyasasında iç talebi tekrar oluşturmaya başladığını söyledi. 

Afyonkarahisar Merkez'de 3,6 milyon TL'ye Turistik Tesis alanı!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan Turistik Tesis Alanı 3 milyon 685 bin 781,90 TL bedelle satılıyor.

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Ege'de 10 yeni otel 2 yıl içinde açılacak!

Ege'de yeni tesis yatırımları hızla artıyor. Bölgede, 1 milyar 273 milyon liralık 10 yeni otelin 2 yıl içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Uğur Özcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 80 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

Güler Demir, tesis yatırımıyla kapasitesini artıracak!

Endüstriyel çelik yapı projelerinin yanı sıra kapı, binaların çevre korkulukları ve iç platformların makine konstrüksiyonlan gibi yapısal demir-çelik ürünler imal eden Güler Demir, Maslak 1453 projesine 2016'da da devam edecek.

ege demir tesis yatırım Haberi

ege demir tesis yatırım

Egedemir Geri Kazanım, cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracak. Demir-çelik firmaları için bertarafı büyük bir sorun olan cürufu işleyip farklı ürünler olarak geri kazandıran Egedemir'in yeni hedefine odaklandığım belirten Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem, "Demirçelik firmalarına atık giderme ve kütük tedariki hizmeti veriyoruz. 


Bir diğer kuruluşumuz olan Özerdem Demir ise standart inşaat demiri ticareti ile ölçü-kesim yapıyor ve proje bazlı inşaat demiri üretiyor. Tesisimizin aylık 5 bin ton olan kapasitesini, yeni ocak yatırımımızla 9 bin tona çıkaracağız" dedi. 


Geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla sektöre adım attıklarını dile getiren Nurçin Erdem, "Egedemir ve Özerdem Demir, babam Erdoğan Erdem tarafından kuruldu. Babam, 2006 yılında geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla bu...