19 / 03 / 2024

Ege-Koop Ankara konut projesi satılık

Ege-Koop Ankara konut projesi satılık

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 640 konutluk mini bir kent inşa edecek Ege-Koop toplam 150 milyon liralık yatırıma imza atmış olacak.

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Ankara konut piyasasına ilişkin 9 soru mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara konut piyasasına dair bazı verilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Yeşil, sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Türkerler Mahall Ankara konut fiyatları!

Türkerler Mahall Ankara konut fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 36 ay ve 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Çukurambar Cubes Ankara konut fiyatları!

Çukurambar Cubes Ankara konut fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Proje Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığıyla inşa ediliyor...

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Akfen Bulvar Loft Ankara konut fiyatları!

Akfen Bulvar Loft Ankara konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek...

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Teona Ümitköy Ankara konut fiyatları!

Kartallar İnşaat imzasıyla Ankara'da hayata geçirilen Teona Ümitköy projesi, dört blok olarak yükseliyor. Teona Ümitköy Ankara konut fiyatları minimum 570 bin TL'den başlıyor...

Ege-Koop Ankara konut projesi satılık Haberi

Ege-Koop Ankara konut projesi satılık

Ege-Koop, İzmir'den Türkiye'ye açılma kararını Ankara'da çok özel bir proje ile hayata geçiriyor. Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 640 konutluk mini bir kent inşa edecek Ege-Koop toplam 150 milyon liralık yatırıma imza atmış olacak. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ankara'da 80 bin metrekare arsa üzerinde 130 bin metrekare inşaat alanına sahip bir İzmir varedeceğiz. Hem Ege-Koop'un konut alanındaki kalitesini hem de İzmir'in yaşam standardını başkentlilerle tanıştıracağız, iddialıyız, yine kooperatif modeli ile Ankara'da da fark yaşatacağız" dedi. Ege-Koop'un Ankara projesi ile ulusal bir marka olarak tescilleneceğini belirten Aslan, projenin kentin son yılların gözde bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde olduğunu söyledi, 'izmirlilerle Ankaralıları Ankaralılarla İzmirlileri buluşturacağız' diyen...