23 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş ticaret açıklaması

Ekrem Demirtaş ticaret açıklaması

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ve Sicilya'nın Akdeniz'in iki işaret noktası olduğunu belirterek, "İlişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması fikrini prensipte destekliyoruz" dedi.

Demirtaş Vinç Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Vinç Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güldane Demirtaş tarafından kuruldu.

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Ekrem Can Durmuş tarafından kuruldu.

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Hmh İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'e 10 yılda 350 bin konut yapılmalı!

İTO’nun 9 Nisan’da gerçekleşecek olan meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde 67. İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu’ndan meclis üyeliğine aday olan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Kemalpaşalı inşaatçılar ile buluştu. 

İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Kentsel dönüşümün metropol ilçelerden imalatın civar ilçelere kaydırılması gerektiğini vurgulayan İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'deki ticaret haneler de kentsel dönüşümle yenilenmeli" diye açıklama yaptı.

AVM'lerdeki kiraların cironun yüzde 20'sine dayanması kabul edilemez!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alışveriş merkezlerinde dükkan kiralarının cirolara oranının yüzde 20'lere dayandığını söyledi.

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekrem Koca İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ekrem Koca tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Büyük inşaat firmalarının gözü İzmir'de!

İnciraltı Masha Lounge'de İzmir Ticaret Odası 67'nci ve 68'inci Meslek Komiteleri üyeleriyle biraraya gelen Ekrem Demirtaş, İzmir'in geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

İnşaatta KDV indirimi devam etmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektörünün büyümesi için KDV indiriminin payını değerlendirdi. Demirtaş, ''İnşaatta KDV indirimi ve tapu harcı indirimi devam etmeli” dedi.

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

Ekrem Demirtaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Türkiye’nin yüzde 90’ının deprem kuşağında olduğunu hatırlatan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İnşaat sektörünün önünün açılması, finansman ve vergi konuları ile destek olunması gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Ekrem Demirtaş ticaret açıklaması Haberi

Ekrem Demirtaş ticaret açıklaması


Türkiye Sicilya Fahri Konsolosu Domenico Romeo, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Mayıs ayında başlayan Katanya-İstanbul uçuşlarıyla Sicilya'ya gitmenin daha kolay olduğunu söyleyen Romeo, "Komiso havalimanının müdürüyle de görüşerek bağlantı kurulmasını sağlamaya çalışacağım. İzmir'den gelecek işadamı heyetini Sicilya'da ağırlamak istiyoruz. Böyle bir organizasyon sağlayabilirsek, Sicilya Bölge Başkanı ve Palermo Belediye Başkanı ile de görüşme yapılmasını sağlayabilirim. Ege Bölgesi ve Sicilya arasındaki ticareti geliştirmek için bir ticaret ofisi kurulması yönünde bir önerimiz var. Bu konuda İTO'nun desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Romeo, Sicilya şaraplarını Türkiye'de tanıtmak istediklerini sözlerine ekledi. Romeo'nun, Ege ve Sicilya arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması önerisini desteklediklerini söyleyen Demirtaş, "İlişkilerin geliştirilmesi için Sicilya'da bir ticaret ofisi kurulması fikrinizi prensipte destekliyoruz" dedi.



Yeni...