23 / 04 / 2024

elektrikli tren seferler ne zaman başladı

elektrikli tren seferler ne zaman başladı

1955 yılında açılacak olan Sirkeci - Halkalı elektrikli tren hattının işletmeye açılması yağmurdan dolayı ertelenmiş. Açılacak olan hattın elektrifikasyonu 23 milyon liraya, demiryolu hattının tamiri ise 12 milyon liraya mal olmuş.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Milli Elektrikli Tren seferlere başladı; 11 durakta hizmet verecek

Adapazarı-Gebze arasında 11 durakta hizmet verecek ve günde 5 sefer yapacak olan Milli Elektrikli Tren ilk kez saat 20.10’da Adapazarı’ndan harekete ederek ilk yolcularını taşıdı. Garın çevresindeki vatandaşlar milli treninin ilk ticari seferini cep telefonlarıyla  kaydetti.  İşte detaylar...

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

İlk Milli Elektrikli Tren Seti bugün İstanbul'da görücüye çıktı!

Türkiye'nin ürettiği İlk Milli Elektrikli Tren Seti, bugün Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda vatandaşlarla buluşturulacak.

Milli trende geri sayım başladı! Saatte 225 kilometre hıza ulaşabilecek!

Milli Elektrikli Tren Seti'nin üretim ve test çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Milli Elektrikli Tren için geri sayım! Üç ay kaldı

Sene sonunda tamamlanması hedefler arasında olan Milli Elektrikli Tren Seti'nin üretim ve test çalışmaları devam etmekte. Sakarya Bölge Müdürü olan Erdal Aba ise tüm detayları basın mensupları ile paylaştı. İşte detaylar…

Gaziray Projesi'nde imzalar yarın atılacak!

TÜRASAŞ tarafından 'Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi' kapsamında 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajını gerçekleştirmesi işiyle ilgili imzalar yarın düzenlenecek törenle atılıyor.

Gaziray sözleşmesi imza töreni ertelendi!

Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi'nde 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajı için yapılacak sözleşmenin imza töreninin ertelendiği açıklandı.

Karaman, Ulukışla, Adana arasındaki tren hattı TBMM'de!

Karaman, Ulukışla, Adana arasındaki tren hattının elektrikli hale getirilmesi için yapılan ihale meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

1956 yılında Sirkeci - Halkalı elektrikli trenleri günde 47 sefer yapacakmış!

1956 yılında işletmeye açılan Sirkeci - Halkalı elektrikli tren seferleri, 3 Haziran 1956 tarihinden itibaren her gün 47 sefer yapacakmış. Yeşilköy'den Halkalı'ya kadar ise seferler eski trenlerle yapılacakmış.

1955 yılında açılacak olan elektrikli tren seferleri yağmurlardan başlayamamış!

1955 yılında açılacak olan Sirkeci - Halkalı elektrikli tren hattının işletmeye açılması yağmurdan dolayı ertelenmiş. Açılacak olan hattın elektrifikasyonu 23 milyon liraya, demiryolu hattının tamiri ise 12 milyon liraya mal olmuş.

1955 yılında elektrikli trenin deneme sürüşü yapılmış!

1955 yılında Sirkeci ile Soğuksu hattı arasında işleyecek olan elektrikli trenin deneme sürüşü yapılmış. İstanbul banliyösünde 76 çift tren haftada ortalama 200 bin yolcu taşıyacakmış.

elektrikli tren seferler ne zaman başladı Haberi

elektrikli tren seferler ne zaman başladı



Elektrikli tren seferleri yağmurlardan başlayamadı.


Yeni hattın hasara uğrayan kısımları tamir ediliyor. Hattın elektrifikasyonu 23 milyon liraya maloldu.





Sirkeci - Halkalı Elektrikli Tren Hattı'nın işletmeye açılması tehire uğramıştır. Devlet Demir Yolları İdaresi bu tehire sebep olarak, yağmurları göstermektedirler.


 ...