20 / 04 / 2024

elektrikli tren Türkiyeye ne zaman geldi

elektrikli tren Türkiyeye ne zaman geldi

1955 yılında açılacak olan Sirkeci - Halkalı elektrikli tren hattının işletmeye açılması yağmurdan dolayı ertelenmiş. Açılacak olan hattın elektrifikasyonu 23 milyon liraya, demiryolu hattının tamiri ise 12 milyon liraya mal olmuş.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Migros'ta Paşabahçe 6’lı çay bardağı 59,95 TL’ye, elektrikli ısıtıcı 299 TL'ye, filtre kahve makinesi 1.899 TL'ye düştü!

Migros’ta büyük indirim kampanyası sona eriyor. Bu doğrultuda, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 59,95 TL’ye, 6’lı frezya tatlı tabağı 149,90 TL’ye, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye düştü. İşte 13 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Kumtel Ks-2819 Quartz 1200 watt ısıtıcı sonbahara özel cazip fiyat fırsatı başladı!

Sonbaharın gelmesiyle beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de günden güne artmaya başladı. Özellikle uzmanların kış aylarının çok sert geçeceğini söylemesinin ardından ısıtıcılara olan rağbet arttı. Kumtel de bu kapsamda işinize çok yarayacak bir elektrikli ısıtıcı üretti.

ŞOK’ta elektrikli ısıtıcı 299 TL’ye, kapaklı ızgara 849 TL’ye, ankastre set 6 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 7 Ekim’den itibaren yeni indirim kampanyası başlayacak. Buna göre, elektrikli ısıtıcı 299 TL’ye, kapaklı ızgara 849 TL’ye, ankastre set 6 bin 999 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

Çinli otomotiv devi Türkiye'ye giriş yaptı

600 binden fazla çalışanı ile 70’in üzerinde ülkede elektrikli otomobilleri tüketicilerle buluşturan BYD (Build Your Dreams), geniş ürün gamı Türkiye'ye girdi.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Milli Elektrikli Tren seferlere başladı; 11 durakta hizmet verecek

Adapazarı-Gebze arasında 11 durakta hizmet verecek ve günde 5 sefer yapacak olan Milli Elektrikli Tren ilk kez saat 20.10’da Adapazarı’ndan harekete ederek ilk yolcularını taşıdı. Garın çevresindeki vatandaşlar milli treninin ilk ticari seferini cep telefonlarıyla  kaydetti.  İşte detaylar...

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

İlk Milli Elektrikli Tren Seti bugün İstanbul'da görücüye çıktı!

Türkiye'nin ürettiği İlk Milli Elektrikli Tren Seti, bugün Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda vatandaşlarla buluşturulacak.

elektrikli tren Türkiyeye ne zaman geldi Haberi

elektrikli tren Türkiyeye ne zaman geldi



Elektrikli tren seferleri yağmurlardan başlayamadı.


Yeni hattın hasara uğrayan kısımları tamir ediliyor. Hattın elektrifikasyonu 23 milyon liraya maloldu.





Sirkeci - Halkalı Elektrikli Tren Hattı'nın işletmeye açılması tehire uğramıştır. Devlet Demir Yolları İdaresi bu tehire sebep olarak, yağmurları göstermektedirler.


 ...