28 / 03 / 2024

Elit Yapı beytepe

Elit Yapı beytepe

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje!

Son olarak Ankara Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek, Başkent'i butik residence konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Firmanın yeni projesi de Beytepe'de hayata geçirilecek...

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeler hayata geçiyor!

Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yaptığı açıklamada, Haziran 2012 tarihinde başladıkları Elit Royal Residencee proje inşaatını hedefledikleri sürede bitirdiklerini kaydetti.

Elit Yapı yeni proje için çalışmalara başladı!

Son olarak Ankara’nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, projenin Ankara’ya değer katacağını vurguladı.

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı. Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent’i “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO Elit Residence 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Elit Residence" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Avend Beytepe'nin lansmanı yapıldı!

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanı yapıldı. 

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

İnşaat sektöründe sıkıntılar geçici!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan : “İnşaatta şu anki kaygılar geçici, ülkemize güvenimiz sonsuz. Her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ataman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Elit Asfalt Yol Yapı Anonim Şirketi 2 Kasım 2017'de 50 bin TL sermaye ile Ali Can Barak tarafından kuruldu.

Ankara Angora Evleri’nde tapular dağıtılıyor!

Elit Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Angora Evleri'nin tapuları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dağıtıldı.

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Yapı beytepe Haberi

Elit Yapı beytepe
Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti. Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, geleceği oldukça parlak olan Beytepe'de "elit yaşamın" kapılarını açtıklarını ifade etti. Yıldızhan, "Yaklaşık 27 yıldan bu yana sektörde hizmet veren bir firma olarak, bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübelerimizi 'Elit Manzara'ya yansıtacağız. Elit Manzara karma bir proje olacak. Kule, alçak kat ve bahçe katından oluşacak projemizde toplam 119 konuta yer veriyoruz"...