26 / 04 / 2024

Elit Yapı yeni projesi

Elit Yapı yeni projesi

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlayacak!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı. Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent’i “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.

Dekar Zekeriyaköy sonbaharda satışta! Yeni proje! 

Dekar Yapı, yeni projesi Dekar Zekeriyaköy için düğmeye bastı. Dekar Zekeriyaköy projesinin Eylül-Ekim aylarında satışa çıkması planlanıyor...

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011'den bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projesinin basın toplantısını 9 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Elit Yapı yeni projesi Haberi

Elit Yapı yeni projesi

Hükümetin aldığı son tedbirlerin, seçim öncesi belirsizlik algısının etkisini gidererek ekonomik aktiviteyi canlandıracak nitelikte ve son derece isabetli olduğunu ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, inşaat sektörünü de canlandıracağını bildirdi.


Kampanyalarla inşaat sektörü daha da güçlenecek

“İmar barışı” ile ülke genelindeki 13 milyon binayı ilgilendiren adeta kangren olmuş bir soruna çözüm getirildiğine, bunun ciddi bir reform olduğuna işaret eden Yıldızhan, “Son dönemde kur artışı kaynaklı maliyet baskısı ve çeşitli mihraklarca pompalanan olumsuz algıların da etkisiyle, ekonomimizin lokomotifi inşaat sektöründe, konut satışlarında arızi bir duraksama eğilimi belirmişti. Alınan önlemler tam da yaraya merhem oldu. Bu düzenlemelerle ekonomimizin lokomotifi daha da güçlenecek, ekonomi trenini çok daha hızlı çekecek” diye konuştu.


Elit Manzara Haziran’da teslim yeni proje yolda

Elit Yapı'nın Ankara'nın...