27 / 04 / 2024

Eminevim konya çekiliş

Eminevim konya çekiliş

Vade farksız ödeme alternatifleri sunan Eminevim Konya kura çekilişi bugün yapılacak. Eminevim'de 40 aydan 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Teslimat tarihi geldiğinde Türkiye'nin her yerinden konut sahibi olabiliyorsunuz.

TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? İşte merak edilen o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Konya Meram projesinde yer alan 179 adet konutun kura tarihi merak ediliyor. İşte TOKİ Konya Meram kura çekilişi ne zaman? sorusunun yanıtı...

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar projesinde yer alan 300 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Eminevim'in teslimat sayısı yüzde 10 arttı!

Eminevim'in faizsiz Elbirliği Sistemi’ni tavsiye edenleri ödüllendirmek amacıyla geçen Eylül ayında başlattığı "Tavsiye Edene Jeep Hediye" kampanyasının çekilişi yapıldı. Eminevim, 10 bini aşkın teslimat gerçekleştirerek teslimat sayısını geçen yıla kıyasla yaklaşık yüzde 10 artırdı...

TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Üzümlü projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Eminevim'den çekilişler için koronavirüs tedbirleri! 

Eminevim, müşterilerine hizmet vermek için koronavirüse karşı tedbirler alıyor. Eminevim tarafından İstanbul’da her ay yoğun bir katılımla gerçekleştirilen çekiliş organizasyonları, katılımcılar olmadan noter huzurunda yapılacak...

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut Konya Meram Beybes kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Meram TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Konya Selçuklu 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. Projede toplam 1717 adet konut yer alıyor.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

Eminevim konya çekiliş Haberi

Eminevim konya çekiliş


Eminevim Konya kura çekilişi bugün yapılacak. Eminevim'de 40 aydan 12 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Ödeme imkanlarına göre bir liste çıkarılıyor ve ödemeler bu şekilde gerçekleştiriliyor. Teslimat tarihi geldiğinde istediğiniz her yerden ev sahibi olma imkanınız oluyor. Eminevim sistemi nedir?


Sistem; faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağıyor. Sistemin özünde imece ve yardımlaşma bulunuyor.  Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemi olarak ifade ediliyor.


Eminevim sistemiyle nasıl ev alınır..

 * Öncelikle ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini belirleniyor.

* Daha sonra kaç ay taksit yapılacağını belirtiliyor.

* Taksit sayısı, aynı zamanda o grupta kaç kişi olduğunu belirtiliyor.

* Her ay gruptaki kişilerin ödediği taksit bir ev parası oluyor. 


Her ay havuzda toplanan bir ev parasıyla noter huzurunda yapılan sıra...