25 / 04 / 2024

Eminevim konya şubesi

Eminevim konya şubesi

Vade farksız ödeme alternatifleri sunan Eminevim Konya kura çekilişi bugün yapılacak. Eminevim'de 40 aydan 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Teslimat tarihi geldiğinde Türkiye'nin her yerinden konut sahibi olabiliyorsunuz.

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Eminevim Bursa'da 5'inci şubesini açtı! 

Faizsiz ev alma sisteminin öncüsü Eminevim, Bursa'da konsepti yenilenen Yıldırım Şubesi'ni hizmete açtı. 

Her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var!

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu'nun İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi'yle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Etrafınızda gördüğünüz ve insan hayatını kolaylaştıracak her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var" dedi.

Torku Döner Konya, Karaman ve Ankara'da şube açacak!

Torku'nun et ürünleri arasında hazır döner de bulunuyor. Torku Döner'in ilk şubesi için Konya, Karaman ve Ankara'da merkezi noktalarda yerler kiralanmış bile.

Konyalılar Eminevim iftarında buluştu!

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz konut ve araç sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Konya'da her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği düzenledi.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Konya Karatay'da kat karşılığı inşaat ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı tarafından Konya iline bağlı Karatay İlçesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor...

Eminevim Konya'da 132 aileye tapularını dağıttı!

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Eminevim Konya'da 100 aileye tapu dağıtacak!

Elbirliği' sistemiyle vatandaşları faize bulaştırmadan istediği yerden ev sahibi yapmayı amaçlayan Eminevim Konya'da 100 aileye tapu dağıtacak. 

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Eminevim konya şubesi Haberi

Eminevim konya şubesi


Eminevim Konya kura çekilişi bugün yapılacak. Eminevim'de 40 aydan 12 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Ödeme imkanlarına göre bir liste çıkarılıyor ve ödemeler bu şekilde gerçekleştiriliyor. Teslimat tarihi geldiğinde istediğiniz her yerden ev sahibi olma imkanınız oluyor. Eminevim sistemi nedir?


Sistem; faiz ödemeden, kişinin bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağıyor. Sistemin özünde imece ve yardımlaşma bulunuyor.  Eminevim sisteminin bir adı da Elbirliği Sistemi olarak ifade ediliyor.


Eminevim sistemiyle nasıl ev alınır..

 * Öncelikle ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini belirleniyor.

* Daha sonra kaç ay taksit yapılacağını belirtiliyor.

* Taksit sayısı, aynı zamanda o grupta kaç kişi olduğunu belirtiliyor.

* Her ay gruptaki kişilerin ödediği taksit bir ev parası oluyor. 


Her ay havuzda toplanan bir ev parasıyla noter huzurunda yapılan sıra...