27 / 04 / 2024

eminönünde satılık dükkan

eminönünde satılık dükkan

1942 yılında İstanbul'un en kalabalık meydanlarından olan Eminönü Meydanı'nda, yılda bin 200 lira kira getirisi olan bir dükkan ve iki odası 15 bin liraya satılacakmış.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Sakarya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Sakarya 4. İcra Dairesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Semerciler Mahallesi'nde bulunan dükkan vasıflı taşınmazı 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Bursa'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Bursa 10. İcra Dairesi Osmangazi İlçesi Orhanbey Mahallesi'nde bulunan dört katlı dükkanı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

TCDD'den Bakırköy'de satılık dükkan!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan dükkan satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Kasım 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Fatih'te 7,4 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Fatih İlçesi'ne bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan dükkan İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından satışa sunuluyor. Dükkanın satış değeri 7 milyon 440 bin TL olarak belirlendi. 

Kayseri Kocasinan'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 3 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

eminönünde satılık dükkan Haberi

eminönünde satılık dükkan

EMİNÖNÜ MEYDANI'NDA SATILIK DÜKKAN


Meydana nazırdır, üzerinde iki odası vardır. Ayda yüz lira kira getiren bu dükkan ve odalar 15 bin liraya acele satılıktır. 

Reşadiye Caddesi 31 numarada Istirati'ye müracaat. Telefon: 20696


(1942 yılında Reşat Altın 33 liraymış.)


Vatan Gazetesi 11 Ağustos 1942 


Abdullah Kutalmış...