25 / 04 / 2024

Emir İnvest ortaklık kuruyor

Emir İnvest ortaklık kuruyor

Romanya'da 2000 yılından beri inşaat alanında önemli projelere imza atan VP Holding Türkiye pazarına adım attı. Uzun süredir partner firma arayışında olan holding, iş ve proje geliştirme konusunda hizmet veren Emir İnvest ile ortaklık kararı aldı...

OYAK ve TCC'den yenilenen dev ortaklık

Uzak Doğu’nun en büyük çimento üreticisi Tayvanlı TCC ile ortaklığını bir üst noktaya taşıyan OYAK, yeni bir anlaşmayı duyurdu. Buna göre TCC, OYAK’ın Cimpor’daki yüzde 60 hissesini ve OYAK Denizli Çimento’daki yüzde 20’lik hissesini satın alıyor. Bu işlemle Türkiye’ye 740 milyon dolar tutarında son

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Düzenleme ortaklık payı nedir? Düzenleme ortaklık payı nasıl uygulanır?

Düzenleme ortaklık payı, kanunlarla desteklenen önemli düzenlemeleri ifade eden bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Bu düzenleme belirli bir süreç içinde ve kurallarla gerçekleştiriliyor. Peki düzenleme ortaklık payı nedir ve nasıl uygulanır? İşte DOP ile ilgili ayrıntılar…

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Türkiye ve Ukrayna savunma alanında ortaklık anlaşması imzaladı!

Türk şirketi LODOS Propulsion Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ile Ukrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom bünyesindeki gaz türbini üretim şirketi Zorya-Mashproekt ortaklık anlaşması imzaladı.

Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Ortaklık davası açılan evden tahliye etmek zorunda mıyız?' sorusunu yanıtladı.

Adriana Lima'nın yeni aşkı Emir Uyar Miami’de ev kiraladı!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın Türk işadamı sevgilisi Emir Uyar aşkı için kesenin ağzını açtı. Uyar, Miami’de aylık 150 bin dolara lüks bir malikane kiraladı..

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Emir İnvest ortaklık kuruyor Haberi

Emir İnvest ortaklık kuruyor

Romanya'da NATO müteahhitliği yapan ve bugüne kadar 1 milyon metrekarelik inşaata imza atan VP Holding, Türkiye pazarına girdi. Uzun süredir partner firma arayışında olan holding, proje geliştirme konusunda hizmet veren Emir Invest ile ortaklık kararı aldı. VP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Virgil Profeanu "Türkiye'yi yakından takip ediyoruz. İstikrarın yanında güçlü ekonomisi ve sektörün büyüklüğü buraya gelmemizde en önemli etken oldu" dedi. Türkiye'de birçok iş geliştirme firmasıyla görüşmeler gerçekleştirdiklerini anlatan Profeanu, "Emir Invest de mercek altına aldığımız firmalardandı. Bundan sonra Türkiye'de yolumuza AKVPH olarak devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 


30 milyon dolarlık yatırım 

Emir Invest Yönetim Kurulu Başkanı Seyfullah Özdemir ise 2015'in ilk çeyreğinde 30 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını ifade etti. Toplam 150 milyon dolarlık yatırım planladıklarını anlatan Özdemir şöyle konuştu: "Kağıthane'de bir...