25 / 04 / 2024

Emir Kavi kim

Emir Kavi kim

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2015 yılında yapılacak Adana 3. Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürüyor. Sempozyum yürütme kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç 'ı ziyaret ederek destek istedi.

Zeki Kıvanç'tan Adana Kent Sorunları Sempozyumu'na destek talebi!

Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi Kurul üyeleri ile Adana Kent Sorunları Sempozyumu'na destek talebi için Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret etti.

Adana kent sorunları sempozyumda tartışılacak!

Adana 3'üncü Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürerken destek ziyaretlerini sürdüren İKK Sekreteri Hasan Emir Kavi, ' Duyarlı herkesi Adana'nın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz ' dedi.

Emir Kavi: Sorunlar Adanalılık bilinciyle çözülebilmeli!

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2015 yılında yapılacak Adana 3. Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürüyor. Sempozyum yürütme kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç 'ı ziyaret ederek destek istedi.

Romen VP Holding ve Emir İnvest ortak oluyor!

Romanya'nın önde gelen inşaat taahhüt firması VP Holding ile Türkiye'de iş geliştirme konusunda başarılı projelere imza atmış Emir İnvest A.Ş uluslararası piyasalardaki on yılı aşkın tecrübesini birleştirme kararı aldı...

Romen VP Holding ve Emir Invest güçlerini birleştiriyor!

VP Holding ile Türkiye 'de iş geliştirme konusunda başarılı projelere imza atmış Emir Invest A.Ş uluslararası piyasalardaki on yılı aşkın tecrübesini birleştirme kararı aldı.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Emir Elmaslar kimdir?

Mimar Emir Elmaslar kimdir? Mimar Emir Elmaslar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Emir Elmaslar, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Emir Elmaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Emir Kavi kim Haberi

Emir Kavi kim

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2015 yılında yapılacak Adana 3. Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürüyor. 

Sempozyum yürütme kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret ederek destek istedi. 


Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi Kurul üyeleri ile Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaretinde, sempozyum öncesinde "Adana Kent Forumları" ve "Adana Gerçeği" konulu ödüllü fotoğraf yarışması da düzenleneceğini belirterek, "Adana'ya taraf olan tüm yetkili, ilgili, duyarlı kişi ve kurumları Adana Kent Sorunları Sempozyumuna destek vermeye, Adana'nın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz" dedi. 


Kavi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin yaşam alanlarınaa ve kamuya yönelik yağma politikalarına karşı insandan, toplumdan, doğadan, bilimden, demokrasiden yana "Yaşanabilir Bir Adana Nasıl Mümkündür" ana temalı Adana Kent Sorunları Sempozyumu'ııun üçüncüsünü düzenlediğini ifade ederek şöyle konuştu:...