26 / 04 / 2024

Emir Kavi kimdir

Emir Kavi kimdir

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2015 yılında yapılacak Adana 3. Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürüyor. Sempozyum yürütme kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç 'ı ziyaret ederek destek istedi.

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Emir Tavukçuoğlu kimdir?

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yasemin Arpaç kimdir?

2004 yılında Sabahattin Emir ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kuran İç Mimar Yasemin Arpaç kimdir? Yasemin Arpaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yasemin Arpaç..

Sabahattin Emir kimdir?

Mimar Sabahattin Emir kimdir? Mimar Sabahattin Emir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Sabahattin Emir, Yasemin Arpaç ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i ne zaman kurdu?

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Emir Bahadır kimdir?

Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. Peki, Emir Bahadır kimdir? Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile hangi ülkede hizmet veriyor? İşte Emir Bahadır...

Zeki Kıvanç'tan Adana Kent Sorunları Sempozyumu'na destek talebi!

Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi Kurul üyeleri ile Adana Kent Sorunları Sempozyumu'na destek talebi için Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret etti.

Adana kent sorunları sempozyumda tartışılacak!

Adana 3'üncü Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürerken destek ziyaretlerini sürdüren İKK Sekreteri Hasan Emir Kavi, ' Duyarlı herkesi Adana'nın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz ' dedi.

Emir Kavi: Sorunlar Adanalılık bilinciyle çözülebilmeli!

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2015 yılında yapılacak Adana 3. Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürüyor. Sempozyum yürütme kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç 'ı ziyaret ederek destek istedi.

Emir Elmaslar kimdir?

Mimar Emir Elmaslar kimdir? Mimar Emir Elmaslar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Emir Elmaslar, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Emir Elmaslar...

TMMOB'dan İş Güvenliği tepkisi!

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, kent yağması ve rant politikalarının, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği gerekleri ile insan yaşamının hiçe sayıldığını belirtti...

Adana kent sorunları sempozyumuna hazırlanıyor!

Sempozyum Düzenleme Kurulu adına, TMMOB Adana İKK Sekreteri Hasan Emir Kavi, konuya ilişkin bugün Çukurova Gazeteciler Cemiyetimde yapacakları basın toplantısıyla sempozyum hakkında bilgi verileceğini bildirdi.

Seyhan'ın 5 yıllık stratejik planı hazırlanıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi, TMMOB'ne bağlı şube başkan ve yöneticileri ile Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi toplantı salonunda bir araya geldi...

Emir Kavi kimdir Haberi

Emir Kavi kimdir

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2015 yılında yapılacak Adana 3. Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürüyor. 

Sempozyum yürütme kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret ederek destek istedi. 


Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi Kurul üyeleri ile Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaretinde, sempozyum öncesinde "Adana Kent Forumları" ve "Adana Gerçeği" konulu ödüllü fotoğraf yarışması da düzenleneceğini belirterek, "Adana'ya taraf olan tüm yetkili, ilgili, duyarlı kişi ve kurumları Adana Kent Sorunları Sempozyumuna destek vermeye, Adana'nın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz" dedi. 


Kavi, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin yaşam alanlarınaa ve kamuya yönelik yağma politikalarına karşı insandan, toplumdan, doğadan, bilimden, demokrasiden yana "Yaşanabilir Bir Adana Nasıl Mümkündür" ana temalı Adana Kent Sorunları Sempozyumu'ııun üçüncüsünü düzenlediğini ifade ederek şöyle konuştu:...