29 / 03 / 2024

Endpoint projesi örnek daire

Endpoint projesi örnek daire

Firmanın ilk konut projesi Endpoint, düzenlenen lansman ile Ankaralılara tanıtıldı. Davetliler, İncek Yumrutepe’ de 34 kat ve 109 konuttan oluşan projenin örnek dairelerini gezdi...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daire hazır!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daireyi inceledi. Büyükkılıç, projede ilk etabın sonbaharda tamamlanacağını açıkladı.

Karmod Nijerya'da sosyal konut projesine başladı!

Karmod, sosyal konut projesi örnek kurulumunu, Nijerya'nın başkenti Abuja’ya 40 kilometre mesafedeki Kuje'de yaptı...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Örnek İmar Uygulamaları Projesi Meram’da tamamlandı!

KOP Eylem Planı kapsamında planlı alanlarda kentsel gelişim ve dönüşümün sağlanması için yaplan Örnek İmar Uygulamaları Projesi Türkiye’de ilk olarak Meram’da tamamlandı.

Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

29 Ocak Pazartesi günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde Çamlıca Örnek Dönüşüm Projesi toplu imza töreni Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılımıyla yapılacak.

Misal İstanbul nerede?

Misal İstanbul projesi örnek bir kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Peki Misal İstanbul nerede inşa ediliyor?

Ovakule konut projesi yükseliyor!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşaatına başlanan 80 metre yükseklikteki Ovakule Konut Projesi, örnek dairesinden, fonksiyonel konut tiplerine kadar bölgenin en zarif projesi olacak.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

İzmit Örnek Köy projesi 229 bin 600 liraya ihaleye edildi!

İzmit Belediyesi’nin örnek köy projesi, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması için iş firmaya teslim edildi. 229 bin 600 liraya ihaleye edilen proje tamamlandığında şehrin çok farklı hale geleceği düşünülüyor.

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Eskişehir Süperkent projesi örnek olacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 'Kentsel Dönüşüm' projesi ile 'Süper Kent' projesini anlattı. 'Süper Kent' projesinin örnek olacağı belirtiliyor.

Sur projesi dünyaya örnek olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Karaaslan, hükümetin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yapacağı projelerin bir kentsel dönüşüm ya da toplu konut projesi olmadığını, bu projenin dünyada da örnek olacak bir proje olduğunu söyledi.

Endpoint projesi örnek daire Haberi

Endpoint projesi örnek daire

Ankara’da otomobil sektöründe hizmet veren Alkan Otomotiv, Alkan A.Ş. inşaat sektörüne giriş yaptı. Firmanın ilk konut projesi Endpoint, düzenlenen lansman ile Ankaralılara tanıtıldı. Davetliler, İncek Yumrutepe’de 34 kat ve 109 konuttan oluşan projenin örnek dairelerini gezdi. Projede ‘otel konforunda bir yaşam’ hedeflediklerini belirten Endpoint Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez şunları söyledi:

“Dinamik, seçkin ve tüm ihtiyaçlarını kendi içinde karşılayabilen bir yaşam alanı ortaya çıkacak. Butik projemiz ile insanlara kendilerini oteldeymiş gibi hissettirecek bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


‘ICEBERG’ BENZETMESİ

Endpoint için ‘iceberg’ benzetmesi yapan proje mimarı Gökhan Aksoy, “Projeyi tasarlarken, yaşam kalitesini göz önünde tuttuk. Büyük metrekareler yerine, küçük ve ferah mekanlar oluşturduk. Endpoint’e ‘iceberg’ diyebiliriz. Görünen kısmında işlevsel bir yaşam alanı, görünmeyen alanda ise güzellik salonu, çocuk bakım-oyun odaları, şoför...