20 / 04 / 2024

Era Taahhüt Proje İnşaat iletişim

Era Taahhüt Proje İnşaat iletişim

Era Taahhüt Proje İnşaat İthalat İhracat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Necati Kılıç, Muhammet İlter tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu.

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Bozkurt tarafından kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Kalender tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Fatih Kalender tarafından kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Işık ve Selman Karmaz ortaklığında kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LKT Esas Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İdris Daşcı tarafından kuruldu.

Era Taahhüt Proje İnşaat iletişim Haberi

Era Taahhüt Proje İnşaat iletişim
Era Taahhüt Proje İnşaat İthalat İhracat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Necati Kılıç, Muhammet İlter tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Era Taahhüt Proje İnşaat İthalat İhracat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...